Gratis levering fra 449,-
Håndlavet i Danmark
Individuelt design
Personlig kundeservice

Sekskanter til børneværelset

Du har uendelige muligheder for at pifte børneværelset op med vores forskellige sekskanter i mange forskellige motiver. De kan mikses og matches på utrolig mange måder, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy og pryde vægdekorationen på familiens mindste medlems værelse. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

Alle sekskanterne er lavet i egetræ, som både er et meget holdbart materiale, samtidig med at det giver et flot og naturligt udtryk på børneværelset. Det er ingen hemmelighed, at naturen i større grad har fået en plads i danskernes hjem, da det bidrager med ro og hygge. Det har du nu også mulighed for på børneværelset med vores flotte sekskanter. De er alle lavet i 6 millimeter egetræsfiner og er klar til at hænge op på væggen, så snart de er kommet ind ad døren. Sekskanterne er nemlig beklædt med dobbeltklæbende tape på bagsiden, så du slipper for at finde skruer og boremaskine frem. Det betyder også, at du har mulighed for at flytte sekskanterne og placere dem nye steder, hvilket især er ideelt, hvis du med tiden vælger at spæde op med flere sekskanter, så det helt rette motiv kan pryde dit barns værelse.

 

Højdemåleren er et absolut must på børneværelset

 

Hvis du gerne vil følge med i dit barns udvikling, kan du med fordel købe en højdemåler. Den giver dig mulighed for med årene at opleve, hvor meget dit barn vokser, og han eller hun vil med garanti også synes, det er sjovt at se, hvor hurtigt det går. Du slipper altså for de grimme hjemmelavede streger på væggen i hjemmet, da du i stedet kan købe vores højdemåler, der er både elegant i udtrykket og praktisk at anvende. Når du modtager højdemåleren med posten og skal placere denne på væggen, skal du blot sætte et kryds 50,5 centimeter over gulvet og derefter placere sekskanterne ovenpå hinanden – tjek løbende at de ikke sidder skævt, så du får et flot og lige resultat, når hele højdemåleren er opsat.

Eftersom højdemåleren ikke på nogen måde ødelægger væggene i hjemmet, vil du altid kunne fjerne denne igen, når dit barn er blevet så gammelt, at den ikke længere er høj nok. Så har du mulighed for at gemme den væk, uden den fylder særligt meget, eller den kan gå i arv til søskende eller andre familiemedlemmer.

 

Skræddersy jeres foretrukne design

 

6 kanterVores sekskanter og højdemåler giver dig i høj grad mulighed for at skræddersy vægdekorationerne på børneværelset. Når du går på opdagelse i vores sortiment af sekskanter, vil du opleve et væld af forskellige designs, du kan kombinere med hinanden eller blot lade stå alene i indretningen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Højdemåleren er ideel at kombinere med en sekskant, der udstiller dit barns stjernetegn, fødselsdato, favoritmotiv eller noget helt fjerde. Du kan med fordel inddrage dit barn i købsbeslutningen, når han eller hun når en tilpas alder. På denne måde kan din lille guldklump være med til at bestemme, hvad der skal være på børneværelset – dette er en rigtig god idé, så han eller hun vil føle sig mere hjemme og tryg på værelset. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børneværelset er et sikkert, trygt og hyggeligt sted at opholde sig, og derfor opfordrer vi altid forældre til at spørge barnet, hvad de godt kunne tænke sig på værelset, når de er gamle nok til at kunne tage en sådan beslutning. Flere af vores motiver på vores design plader kan også kombineres med mange andre produkter på vores hjemmeside, da mange af de motiver og symboler, vi anvender, går igen på flere af vores produkter. Du kan eksempelvis vælge en maskelampe og en sekskant med en maske for at skabe en rød tråd på værelset.

 

Har du en god idé til et nyt design?

 

Noget, som vi hos Villavejen elsker, er at høre, hvad vores kunder godt kunne tænke sig i nye produkter. Har du en god idé til et nyt design? Så tøv ikke med at kontakte os, enten over mail eller telefon, og fortæl os om dine gode ideer. Du kan altså blive meddesigner på de interiørprodukter, der skal pifte din lille superhelt eller prinsesses værelse op, såfremt det kan lade sig gøre at producere i vores værksted. Besøg Tegnebrættet, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du skal bære dig ad.

I vores sortiment kan du allerede opleve flere forskellige produkter, der er lavet i samarbejde med vores kunder. Vi har blandt andet lavet en sommerfuglelampe, maskebøjle og en medaljeholder i samspil med kunder – og hvem ved, måske du kan blive den næste meddesigner på et produkt, som vil komme til at fylde i vores sortiment fremover. Grib endelig tastaturet, og kontakt os, hvis du har en god idé, som du absolut bare ikke kan holde for dig selv.

 

Håndlavet dansk design plader i topkvalitet

 

Hvis du værdsætter, at kvaliteten er i top på de ting, du vælger at pifte børneværelset op med, så er du kommet til det rette sted. Alle vores produkter er håndlavede og i dansk design, der er med til at sikre topkvalitet. Da vi selv laver alle vores produkter, er vi også i stand til at kvalitetsteste ethvert produkt, der forlader døren – det betyder, at du altid er garanteret et produkt i høj kvalitet, hvor der har været tid til at kræse om enhver detalje. Hvis du vælger en vare, der skal males i dit barns favoritfarve, er dette også altid nymalet.

Det betyder ydermere også meget for os, at vores motiver og designs er sjove, finurlige og genkendelige, så dit barn kan relatere til vores designs. Hvad end det er en prinsessekrone eller et superheltesymbol, kan du finde dette i vores sortiment, som spænder bredt i designs og motiver. Vi ved nemlig, hvor meget dette kan være med til at kickstarte dit barns kreativitet og stimulation, der har betydning for dit barns videre udvikling. Skynd dig at gå på opdagelse i vores sortiment, og find de næste interiørprodukter til din guldklumps værelse.