Personlige skilte til æresporten  

Det er så yndigt at følges ad, og kærligheden er da om noget værd at fejre og prise. Hvad end man er nygift eller har været sammen i 25 eller 50 år, bør man derfor også at gøre noget ud af at fejre denne smukke forening af to mennesker, og i Danmark gør man det blandt andet ved at lave fine æresporte. Som venner og bekendte hylder man således de to mennesker og det faktum, at de har fundet hinanden, og det er virkelig en skøn tradition. Læs mere.

 • Smukt skjold til æresporten med kant og dobbelt hjerter

  Æresport skjold med kant og dobbelt hjerter

  299,00 kr.
 • Moderne skjold til æresport med blokbogstaver

  Æresport skjold med kant og blokbogstaver

  299,00 kr.
 • Skjold til æresport i træ

  Æresport skjold med kant og kursiv tekst

  299,00 kr.
 • Æresport skilt i træ med dobbelt hjerter og tekst

  Hjerte æresportskilt med 2 dobbelt hjerter

  299,00 kr.
 • Bryllupsskilt med blomster i træ

  Hjerteformet æresportskilt med roser og buket

  299,00 kr.
 • Sølvbryllupsskilt til æresport

  Moderne hjerteskilt med 3 linjer & blomster

  299,00 kr.
 • Skilt 25 år tillykke med sølvbryllup

  Hjerte skilt med duer

  299,00 kr.
 • Hjerte formet skilt til æresport - 25 år

  Nyhed 2021 – Hjerte skilt til æresport

  299,00 kr.
 • Æresport skilt med graveret håndskrift direkte i eg

  Æresport skilt med håndskrift – Hjerte

  299,00 kr.
 • 2 sammensatte hjerter i eg med graveret navne og tekst

  Dobbelt hjerte skilt

  299,00 kr.
 • 4 linje tekst på æresportskilt formet som et hjerte

  Hjerte Skilt til æresport

  299,00 kr.
 • Moderne design på et æresportskilt - 2 linjer tekst

  Moderne bryllupsskilt – hjerte med 2 linjer

  299,00 kr.
 • Moderne kobberbryllups skilt til æresport i eg

  Moderne æresport skilt med 3 linjer

  299,00 kr.
 • Guldbryllups skjold til æresport - skilt

  Guldbryllup skjold til æresport

  299,00 kr.
 • Sølvbryllupsskjold 25 år - skilt til æresport

  Sølvbryllup skjold til æresport

  299,00 kr.
 • Kobberbryllupsskjold 12½ år - skilt til æresport

  Kobberbryllupsskjold til æresport

  299,00 kr.
 • Bryllupsskjold - tillykke med brylluppet - træ

  Bryllupsskjold til æresport

  299,00 kr.
 • Bryllupsskilt - æresport i træ med graveret tekst

  Bryllupsskilt til æresport

  299,00 kr.
 • Kobberbryllupskilt til æresport i træ

  Kobberbryllupsskilt – træ

  299,00 kr.
 • Guldbryllupskilt til æresport i træ

  Guldbryllupsskilt – træ

  299,00 kr.
 • Skilt til æresport - sølvbryllup 25 år - tillykke

  Sølvbryllupsskilt – træ

  299,00 kr.

 

Hvad end det er et nygift par, eller det pågældende par fejrer kobber-, sølv- eller guldbryllup, laver man altså gerne en port af grønt og blomster ved parrets hoveddør, for at omverdenen kan se, at disse to mennesker har noget helt særligt sammen.  

 

Her på Villavejen.com kan du købe personlige skilte til æresporten. De er med til at gøre den endnu finere og mere hyggelig, og derfor er det bestemt en overvejelse værd. Desuden giver man dermed det lykkelige par mulighed for at beholde det smukke skilt som et dejligt minde og bevis på deres kærlighed. Ellers vil man typisk selv lave et skilt af pap eller lignende, og det holder naturligvis ikke nær så godt og længe, som et i træ gør, og desuden bliver resultatet sjældent lige så fint, som det gør, hvis du køber et skilt. Der er altså mange gode grunde til at købe et fint og personligt skilt til æresporten, og du kan finde sådanne skilte lige her på siden. 

 

Det perfekte skilt til den perfekte dag  

Når der skal laves æresport for det lykkelige par, er det ikke til at komme uden om et fint skilt til at sætte prikken over i’et på det hele. Der er lidt forskellige traditioner for æresporte, men det er typisk familien, naboerne eller vennerne, der laver æresporten til parret. Er det til selve brylluppet, laver familien ofte også gerne en æresport der, hvor festen holdes. Dette afhænger dog – naturligvis – i høj grad af, hvor meget man kommer sine naboer ved, og om det derfor giver mening, at de bidrager til festlighederne. Desuden kan man have forskellige traditioner forskellige steder i landet, og ligeledes har nogle familier deres egen måde at gøre det på, når det kommer til æresporten. Uanset hvad, skal der i hvert fald være et skilt på æresporten, og det kan du købe lige her på Villavejen.com.  

Køber du et æresports-skilt her på Villavejen.com, får du et smukt skilt i egetræsfiner, og det bliver altid specialfremstillet til lejligheden. Når skiltet bestilles, skal man således skrive parrets navne – og i nogle tilfælde dato – og så får man et helt perfekt og personligt skilt, som kan pryde æresporten. Datoen kommer på, hvis det er et bryllupsskilt eller et sølvbryllupsskilt, men er det derimod et kobberbryllupsskilt eller et guldbryllupsskilt, er det typisk blot navnene, der pryder skiltet.   

Uanset hvilket et af skiltene, der er relevant, er det dekoreret med fine, små hjerter, så kærligheden rigtig kan blive hyldet, og der står naturligvis også ”Tillykke” på dem alle sammen. På dem til kobber-, sølv- og guldbryllup står der desuden det pågældende antal år for ægteskabet i bunden. Der er altså rig mulighed for at få fingrene i et særligt tilpasset skilt, som kan være med til at gøre æresporten til noget endnu mere specielt – det ér trods alt ikke hver dag, man bliver gift eller fejrer et langt og lykkeligt ægteskab, og derfor er det også passende at gøre lidt ekstra ud af det.  

 

Dansk håndværk og design  

Stort set alle produkterne her på Villavejen.com fremstilles ved bestilling, og det er din garanti for at få et produkt, der er lige efter dit hoved og passer perfekt til formålet. Det giver naturligvis også sig selv, når det netop er navneskilte, vi har med at gøre, men det gør sig altså også gældende for en lang række af vores andre produkter. Når du placerer din bestilling, går vi i gang med at fremstille produktet.  

 

Alle skiltene laves i hånden og er lavet i lækker egetræsfiner, som virkelig ser skønt ud på en fin æresport. Skiltene fremstilles herhjemme i Danmark, og du kan altså være fuldkommen sikker på, at du modtager et solidt kvalitetsprodukt, når du handler her på siden. Langt de fleste af produkterne her på siden er desuden vores egne design, hvilket gør, at du kan få fingrene i unikke produkter, du ikke kan finde andre steder. Det er med til at gøre det endnu mere specielt, og det vil parret helt sikkert sætte pris på.  

Skal æresporten være noget lidt ud over det sædvanlige, er det altså en overvejelse værd at købe et smukt skilt til den lige her på siden. Så er du sikker på, at den kommer til at tage sig allerbedst ud, og desuden har parret så det fine skilt til tid og evighed.  

Æresport til guld, sølv & kobberbryllup

Når du bestiller her på siden, får du fri fragt ved køb for over 449 kroner, og så sender vi din pakke med GLS til den nærliggende pakkeshop. Du kan betale med alle de almindelige betalingskort, alt efter hvad du foretrækker. Mange af produkterne – herunder skiltene til æresporte – laves ved bestilling, og derfor skal du naturligvis forvente lidt leveringstid på dem. Typisk handler det om cirka 7 hverdage, så vi kan nå at fremstille det unikke produkt efter dine ønsker og få det frem til dig. Derfor er det altså smart at være ude i god tid, når et bryllup eller et kobber-, sølv- eller guldbryllup nærmer sig. Så er du sikker på, at du modtager det smukke skilt i tide til at få lavet den fine æresport til parret.  

 

Specialfremstillet skjold til forskellige typer af æresporte

Alle vores produkter er fremstillet i højeste kvalitet, og det gælder også vores skjolde til æresporte. Derfor kan du være sikker på, at vi har udvalgt de mest hensigtsmæssige materialer, så æresporten vil komme til sin ret i alt slags vejr. Her hos Villavejen.com mener vi, at personlighed og et smukt, personligt design skal være omdrejningspunktet for æresporten, når kærligheden skal fejres – eller når en anden begivenhed skal fejres. Her på vores webshop finder du derfor forskellige udskæringer, så du – og dem du laver æresporten sammen med – kan skabe det rette udtryk. Foruden vores hjerteformede skilte, som passer perfekt til en bryllupsæresport, finder du et udvalg af skjoldformede skilte. Skjoldformen er også ideelt til at fejre en bryllupsdag, men skjoldets symbolik, gør også motivet ideelt til at fejre andre mærkedage. Skjoldet symboliserer nemlig styrke og beskyttelse, hvilket vil passe til fejringen af enhver person, som du holder af. Skal du lave en æresport til et jubilæum, rund fødselsdag eller en anden stor begivenhed, vil skjoldet passe perfekt til æresporten.

 

Unikt skjold, der bliver et minde for livet

Uanset om det gælder fejring af en bryllupsdag eller et jubilæum, er vi her hos Villavejen.com bevidste om, at du vægter et personligt design højt. Mærkedage er nemlig uden tvivl knyttet til en masse følelser, og dagen bliver et minde for livet. Derfor gør vi det muligt for dig at specialdesigne et skjold, der passer præcist til dine ønsker og behov. Vores skjolde er fremstillet i træ med en unik overfladestruktur. Materialet er 0,6 centimeter tykt og har en størrelse, der måler 40 x 33 centimeter. Det er for det første en tykkelse og en størrelse, der gør skjoldet nemt at arbejde med og montere på æresporten. For det andet er tykkelsen valgt således, at skjoldet er yderst solidt. Vores grundige udvælgelse af skjoldets materiale og udformning betyder, at skjoldet er holdbart, og hovedpersonerne kan efterfølgende gemme skjoldet som minde. Skjoldet vil ikke tage skade, og det vil holde sig smukt i flere år. Skjoldet er derfor ikke blot en del af en æresport, men bliver et minde og en gave i sig selv.

 

Design af skjold

Her på siden finder du et udvalg af skjolde, der allerede er tiltænkt bestemte bryllupsdage – eksempelvis til sølvbryllupsdagen eller guldbryllupsdagen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan sætte dit personlige præg på skjoldet. Som nævnt kan skjoldet også være ideelt til en hvilken som helst anden æresport til en stor begivenhed. Ved at klikke på et af vores skjolde får du en række valgmuligheder, så du helt selv kan bestemme, hvad der skal stå på skjoldet. Du skal blot udfylde felterne med de ønskede navne og datoer, som derefter vil blive indgraveret i skjoldet med en smuk skrift. Når du har tilføjet dit produkt til kurven, og når vi har modtaget din bestilling, vi vil sætte produktionen af dit specialdesignede skilt i gang. Da vi fremstiller efter bestilling, kan du forvente en leveringstid på tre til syv hverdage.

Har du spørgsmål til produkterne eller til Villavejen.com generelt, kan du ringe på 28 73 00 30 eller skrive en mail til info@villavejen.com. Så skal vi nok gøre vores ypperste for at hjælpe og guide dig, så du kan få fat i det helt rette skilt til æresporten og dermed kan gøre det lykkelige par endnu lykkeligere.