Vælg mellem forskellige motiver

 

Hos Villavejen er vi ikke bange for at eksperimentere med motiver, farver og former. Derfor kan du også finde forskellige varianter af filt til børneværelset i vores sortiment. Hæng en sød og dekorativ flyver i filt fra loftet eller hæng en ranke af filt rundt om tremmesengen. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vores produkter kan bruges til.

 

Filt til væg

 

Hvis du også synes, at det kan blive en smule kedeligt at dekorere væggene på børneværelset med traditionelle billeder, har du nu mulighed for at købe filt til væggen hos os. Køb eksempelvis vores ballon i filt, hvor du kan få skåret dit barns navn ud i. Hæng ballonen i filt på væggen eller på døren til dit barns værelse. Denne type vægdekoration kan i mange tilfælde være langt mere dekorativ og personlig end et billede, og så vil teksturen på produktet endda også skabe en god kontrast til værelsets øvrige interiør.

 

Babyranke i filt

 

Det er ikke kun på væggen, at filt hører hjemme, for det gør det i den grad også rundt om tremmesengen eller over puslebordet. Med vores søde babyranker kan du dekorere børneværelset på fineste vis, helt som du har lyst. Over puslebordet vil babyranken virkelig komme til sin ret, hvor den kan være med til at kickstarte dit barns kreativitet og nysgerrighed. Men også rundt om sengen kan ranken på bedste vis dekorere og skabe en hyggelig stemning på værelset.

 

Vælg mellem flere forskellige farver

 

Når du køber vores produkter i filt til børneværelset, bestemmer du helt selv, hvilken farve du gerne vil have varen i. Vælg mellem alt fra sort til pink, så kan du være helt sikker på at finde en farve, der matcher stilen på din lille guldklumps værelse. Hos Villavejen elsker vi at udforske en verden af forskellige farver, så du kan finde den helt rette variant. En stærk og skrigende farve kan være særligt god at vælge, hvis dit barn endnu ikke er fyldt 1 år. Den stærke farve vil nemlig have nemmere ved at fange dit barns opmærksomhed. Men du kan også vælge en mere dæmpet grå eller sort, hvis du gerne vil have et mere minimalistisk udtryk. Mulighederne er mange, og det er udelukkende dig og dit barn, der bestemmer!

 

Vælg produkter med samme motiv hos Villavejen

 

Hos Villavejen har du mulighed for at mikse forskellige produkter med samme motiv, så du kan skabe en ensartet og flot indretning på børneværelset. Du kan eksempelvis vælge vores babyranke med luftballoner i filt og hænge denne rundt om tremmesengen. Derudover kan du montere en vågelampe med samme dekorative luftballonmotiv over sengen. Det giver en flot og unik indretning på dit barns værelse, hvor du helt selv kan vælge, om farverne på de to produkter skal være den samme, eller om du vil mikse forskellige nuancer. Hvis du vil fuldende temaet på værelset, kan du også vælge knager i samme motiv samt et ur til væggen. Når du går på opdagelse i vores sortiment vil du hurtigt se, at du kan mikse forskellige interiørprodukter til børneværelset i mange forskellige motiver – alt fra eventyrlige prinsessemotiver til superheltemotiver.

 

Skab fine kontraster i boliginteriøret

 

Med vores flotte interiørprodukter i filt har du mulighed for at skabe gode kontraster på børneværelset. Det er ingen hemmelighed, at filt er et materiale, som først og fremmest er utroligt rart for dit barn at røre ved, samtidig med at det harmonerer godt med en lang række forskellige materialer som træ. Det er vigtigt, at man husker at kombinere forskellige typer af materialer i indretningen, da det giver en varm og rolig atmosfære i rummet. Derfor kan du roligt mikse vores filt til børneværelset med vores mange andre produkter.

 

Har du en god idé til nyt interiør?

 

Hvis du ligger inde med en idé til et nyt produkt, som du bare ikke mener kan undværes i vores sortiment, kan du med fordel besøge Tegnebrættet, hvor du kan få frit løb for dine kreative idéer og tanker. Hos Villavejen elsker vi nemlig input fra vores kunder, og vi prøver så vidt muligt at imødekomme dine ønsker, hvis vi kan se potentialet i relation til vores eksisterende sortiment. Vær ikke bange for at udfolde dine kreative evner, hvad end det er et par stregtegninger eller en veludført og detaljeret skitse af dine tanker.

 

Dansk design og høj kvalitet

 

Når du køber interiør hos os, hvad end det er filt til væggen eller vågelamper, kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i top. Alle vores produkter er dansk designede, og de er altid lavet med øje for selv de mindste detaljer. Vi maler desuden altid vores produkter på bestilling, så du kan være helt sikker på, at produktet er flot og nymalet, når det kommer ind hjem til dig. Vi er ikke bange for at udforske en verden af farverige og legesyge produkter til børneværelset, for vi ved, at der i dette rum skal være plads til leg, ro, hygge og læring. De rette interiørprodukter sørger nemlig for at imødekomme alle disse ting, og dem finder du naturligvis i vores sortiment.

Hvis din lille superhelt eller prinsesse er gammel nok, anbefaler vi altid, at du tager dit barn med på råd, når der skal købes nyt interiør til børneværelset. På denne måde kan i sammen udvælge de produkter, som skal pryde værelset i mange år fremover. Med vores lynhurtige levering og gratis fragt ved køb over 449 kroner kan du være fuldkommen sikker på, at dit barn og dig får en god købsoplevelse, når i handler hos os.