Fødselsplakater – få en unik plakat tilpasset netop dit barn

En personlig fødselsplakat fra Villavejen er med til at skabe hygge og personlighed på børneværelset. Plakaten tilpasses dit barns unikke oplysninger, så du får en plakat, som ikke findes i nogle andre hjem. Samtidig er plakaten et minde om dit barns fødsel, og hvor lille dit barn engang var, som du kan se tilbage på med glæde i takt med, at dit barn vokser. Find et stort udvalg af enkle og grafiske fødselsplakater herunder eller se vores udvalg af fødselstavler i træ.

Design dit barns personlige fødselsplakat

At blive forælder til et lille barn beskrives ofte som et øjeblik, hvor verden forandres, uanset hvor meget man har forberedt sig på netop den situation. Det kan være svært at sætte ord på, hvordan det er at stå med sit nyfødte barn i armene for første gang, og for mange er det en oplevelse, som de altid kan genkalde sig og vil huske tilbage på med glæde.

Hvis du ønsker at markere denne oplevelse og dit barns fødsel på en anderledes og personlig måde, er en fødselsplakat med dit barns personlige og helt unikke oplysninger en god måde at gøre det på. Er dit barn nyfødt, kan du bruge plakaten de næste mange år til at genkalde dig den første tid, og hvis dit barn allerede er i fuld gang med at vokse, kan du bruge plakaten til at huske på, hvor lille dit barn engang var.

Når du har kigget udvalget af vores fødselsplakater igennem og har valgt det design, du bedst synes om, skal du blot udfylde dit barns fødselsinformationer og tilføje plakaten til kurven. Herefter vi går i gang med at producere plakaten, og du får på den måde en helt personlig fødselsplakat, som er skræddersyet til dig. Plakaten er gennemført dansk, da vi hos Villavejen selv har designet plakaterne, og det er ligeledes os, der står for at trykke den.

 

Brug en fødselsplakat til at indrette et hyggeligt og personligt børneværelse

Hos Villavejen ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne indrette et hyggeligt børneværelse til dit barn og samtidig have forskellige muligheder at vælge imellem. Derfor har vi specialiseret os i interiør til børneværelset og tilbyder både lamper, spejle, vægdekorationer og meget mere.

Vores fødselsplakater er oplagt til at indrette et hyggeligt og personligt børneværelse – uanset om dit barn er spæd eller i voksealderen. De er designet med enkle og minimalistiske udtryk, som passer ind i ethvert børneværelse og hjem. Derudover kan en personlig fødselsplakat pryde væggene på børneværelset gennem hele barndommen, da farverne bevidst ikke er sæsonbestemte eller baserede på trends. På den måde får du en plakat, som kan holde i mange år, og som man ikke bliver træt af at se på efter noget tid.

Uden noget på væggene kommer et børneværelse nemt til at virke tomt og upersonligt, men det kan en fødselsplakat hjælpe med at komme til livs. Det gør en stor forskel for stemningen at få noget op på væggene, og dit barn vil højst sandsynligt få mere lyst til at opholde sig og lege på værelset. Vil du supplere fødselsplakaten med flere plakater til børneværelset? Du kan med garanti finde en plakat i vores store udvalg, som stemmer godt overens med fødselsplakaten.

 

Giv en nyfødt plakat i gave til bedsteforældrene

En nyfødt plakat – eller en personlig fødselsplakat – er en utraditionel, men oplagt gaveidé til dit barns bedsteforældre. Det vil højst sandsynligt være en overraskende og kærkommen gave, som kan hænges op på den billedvæg med billeder af børnebørnene, der hænger i de fleste bedsteforældres hjem. Du kan eksempelvis vælge en fødselsplakat i neutrale farver for at være sikker på, at plakaten falder i deres smag, men du kan også vælge vores fødselstavler i træ, som giver et helt andet udtryk, som måske passer bedre ind i deres stil.