Fødselstavler

Fødselstavler er blevet et populært valg blandt nybagte forældre til at markere deres barns fødsel på en personlig og anderledes måde. En fødselstavle er også en oplagt gaveidé til barnedåben eller til barnets bedsteforældre. Hos Villavejen kan du vælge imellem fødselstavler som plakater og fødselstavler i træ, som tilpasses individuelt til dit barns oplysninger.

Fødselstavler er en personlig og anderledes måde at markere dit barns fødsel på

Det er en stor lykke at stå med sit nyfødte barn i armene, og for mange forældre er det en skelsættende oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet. En fødselstavle er en god måde at forevige den første tid med dit barn, gøre dets fødselsdag til noget helt specielt og samtidig genkalde følelsen af lykke og glæde fra den første tid i takt med, at dit barn vokser.

Du bestemmer selv, hvornår det giver bedst mening for dig at købe en fødselstavle. Du kan vælge at få lavet den kort tid efter, at dit barn er blevet født, hvor tavlen fungerer som manifestering af dit barns fødsel. Men du kan også sagtens vente, til barnet er ældre, og på den måde udgør tavlen et skønt minde om dit barn som spæd.

Personlig fødselstavle: Vælg selv design og information

Der er mindre forskelle i forhold til, hvilke informationer fødselstavlen indeholder, alt efter om du vælger en af vores fødselstavler som plakat, eller om du vælger en fødselstavle i træ. Eksempelvis indeholder plakaterne information om navn, fødselsdato, højde og vægt, mens fødselstavlerne i træ også indeholder fødeby, stjernetegn og fødetidspunkt.

Designet på fødselstavlerne varierer, for at du har forskellige muligheder at vælge imellem. Fælles for alle tavlerne er, at de er designet efter skandinaviske traditioner og dermed passer ind i de flestes hjem. Plakaterne fås i forskellige farver, og motivet forestiller enten et barn i fosterstilling eller oprejst stilling, men du kan også vælge tvillinge- eller søskendeudgaven. Fødselstavlerne i træ har forskellige former og motiver, eksempelvis med et motiv af en ballerina eller en raket.

Inspiration: Mangler du lamper til børneværelset? Gå på opdagelse i vores udvalg

Først når du har fundet den rette fødselstavle og gennemfører bestillingen, går vi i gang med at producere den. Det betyder, at hvis du har specifikke ønsker til, hvilken information tavlen skal indeholde, er du velkommen til at kontakte os via Facebook Messenger. Vi kan nemt tilpasse fødselstavlen til dig, så længe formatet ikke ændres markant.

Giv en fødselstavle som gave til barnedåben eller bedsteforældrene

Udover at være tiltænkt forældrene som en markering af deres barns fødsel er fødselstavlerne også en oplagt gaveidé. Om du vælger en fødselstavleplakat eller en fødselstavle i træ som gave til barnedåben eller bedsteforældrene, vil den være gaven, der bliver ved med at give resten af livet. Du kan være heldig, at det nyfødte barns forældre ikke selv har tænkt på at købe en fødselstavle, og så vil det uden tvivl være en overraskende og hyggelig gave. En fødselstavle vil også være et hit blandt bedsteforældrene, som kan hænge den op på den klassiske billedvæg af børnebørnene.

Tip: En anden gaveidé til barnedåben kunne også være disse fine figurer

Fødselstavlen kan følge dit barn hele livet

Når dit barn er spæd, er det først og fremmest dig som forælder, der har glæde af fødselstavlen. Men som dit barn vokser og udvikler sig, kan du bruge fødselstavlen til at fortælle dit barn om, hvordan mennesker udvikler sig, og hvor lille han eller hun engang har været. Som voksen er det dejligt at have en fysisk genstand fra barndommen, og fødselstavlen kan bruges til at sammenligne mål, når dit barn engang får sine egne børn.

På den måde har en fødselstavle mange formål og kan bringe meget glæde for både forældrene og barnet, når det bliver stort nok. Som en ekstra bonus pynter fødselstavlen på børneværelset – ligesom resten af vores udvalg af designs til børneværelset på vores webshop.