Gamerplakater og -interiør til barnet, der elsker at game

Hos villavejen finder du interiører til den ægte Gamer. Vi har alt fra seje danse moves til dør skilte der signalere at “bag denne dør bor en gamer” samt meget meget mere. Så står du og skal indrette det ultimative gamer værelse, er vi helt sikkert et besøg værd.

Giv gamerværelset en nem opfriskning med en grafisk gamerplakat eller et flot gamerskilt

Hvis dit barn elsker at game og bruger meget tid foran computeren, kender du måske til problematikken med, at det kan være svært at finde det helt rette interiør til værelset, som både er indbydende og matcher dit barns interesse. Der findes masser af produkter relateret til andre interesser såsom fodbold og ridning. Men når det kommer til gaming, er mulighederne for at udtrykke sin interesse andre steder end ved computerhjørnet næsten ikke-eksisterende.

Derfor har vi hos Villavejen udviklet en lang række tags, skilte, citater og gamerplakater, som kan bruges til at opfriske gamerværelset, udfylde de bare vægge og give dit barn et større tilhørsforhold til værelset. Det skal nemlig være muligt for gamere at få et personligt værelse.

Alle produkterne er designet og produceret af os – det kan du læse mere om [link] nederst på siden.

 

Gamerplakat: Enkle, grafiske og passer ind i ethvert værelse

Et værelse kommer hurtigt til at virke tomt og upersonligt, hvis der ikke hænger noget på væggene. Men så snart de bliver dekoreret med plakater, skilte og andre pyntegenstande, gør det en stor forskel for stemningen og helhedsindtrykket. Det samme gør sig gældende for et gamerværelse, som hurtigt kan blive upersonligt, hvis det primært består af en computer- eller fjernsynszone, seng og kommode. Med en gamerplakat er der mulighed for at sætte et personligt præg på værelset.

Vores gamerplakater er med til at understrege dit barns interesse for spil, computere og det fællesskab, der findes online. De er designet i et enkelt og grafisk udtryk, så de passer ind i ethvert værelse – uanset om det er stort eller lille, minimalistisk indrettet eller ej. Plakaterne er helt ideelle til at hænge over computeren eller fjernsynet for at fuldende gamerzonen og give dit barn noget at kigge på, hvis han eller hun trænger til en pause fra spillet.

Plakaterne har forskellige designs. De kan enten vælges med en mørk eller lys baggrund og tilhørende lys eller mørk streg. Motiverne spænder over forskellige kendte symboler fra spilverdenen som en controller samt elementer fra nogle af de mest populære spil.

Inspiration: Se også vores udvalg af dyreplakater

 

 Gamerdørskilte: Her bor en gamer

Udover gamerplakater har vi hos Villavejen også designet en række forskellige dørskilte og tags til væggen. Sammen med plakaterne er de med til at fuldende gamertemaet på værelset, og de vil uden tvivl falde i god jord hos dit barn. Han eller hun kan eksempelvis få et dørskilt med en controller og teksten ’gamerzone’, som markerer, at bag døren bor en gamer. Inde på værelset kan de ligeledes få et gamer headset udskåret i træ med forskellige detaljer til at skabe liv og energi i rummet.

Dørskiltene og de forskellige tags er designet af Villavejen med udgangspunkt i, at der mangler humoristiske og stilfulde genstande at dekorere værelset med, når man er gamer. Deres designs henvender sig både til drenge og piger, og de vil passe godt ind i den øvrige indretning på grund af deres enkle udtryk, og fordi træ egner sig godt til alle hjem.

Sammen med gamerplakaterne skal gamerdørskiltene og de forskellige tags være med til at signalere, at det at være gamer er en fritidsinteresse, som mange børn går op i med liv og sjæl  – på lige fod med at gå til klaver, fodbold, dans eller svømning.

Dansk design og produktion af gamerplakater og andet gamerinteriør

Dansk design og produktion går igen i alle vores produkter – lige fra vores gamerplakater til vores lamper, spejle, knager og mange andre produkter. Alle produkterne er designet af os, og de bliver produceret på Fyn, hvor vi holder til. Inspirationen til vores forskellige designs stammer fra, hvad vi som familie har haft brug for og manglet gennem årene.

Hvis du har besluttet dig for at opgradere børneværelset, så tag fat i dit barn og lad ham eller hende vælge, hvilke af vores gamerplakater og -skilte, som han eller hun bedst kan lide. Du kan også starte med at finde inspiration til indretning af børneværelset