Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Greb til børneværelset

Det kræver både tid og penge at skabe det perfekte børneværelse – vi har gjort det nemmere for dig at indrette et personligt og unikt børneværelse, da vores interiørprodukter er fyldt med sjove og finurlige motiver i både naturlige og dæmpede farver, så du er sikker på at kunne finde noget, som matcher stilen på dit barns værelse. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

 • Bil greb som passer til FÖLJA front serien fra IKEA

  Bil greb – træ

  99,00 kr.
 • Greb til kommode formet som en elefant - eg

  Elefant greb – træ

  99,00 kr.
 • Enhj'rning greb som passer til FÖLJA front serien fra IKEA

  Enhjørning greb – træ

  99,00 kr.
 • Enhjørning hoved greb som passer på FÖLJA front serien fra IKEA

  Enhjørning hoved greb – træ

  99,00 kr.
 • Fodbold greb i træ til FÖLJA front fra ikea

  Fodbold greb – træ

  99,00 kr.
 • Hjerte greb til FÖLJA front fra IKEA

  Hjerte greb – træ

  99,00 kr.
 • Krone greb til FÖLJA front serie fra IKEA

  Krone greb – træ

  99,00 kr.
 • Luftballon greb til FÖLJA serien fra IKEA

  Luftballon greb – træ

  99,00 kr.
 • Maske greb til Följa front fra ikea

  Maske greb – træ

  99,00 kr.
 • Rund stjerne knage med vipper graveret

  Rund stjerne greb – træ

  99,00 kr.
 • Greb på kommode både sky og elefant

  Sky greb – træ

  99,00 kr.
 • Sløjfe greb som passer på FÖLJA front fra ikea

  Sløjfe greb – træ

  99,00 kr.
 • sommerfugle greb til pigeværelset

  Sommerfugl greb – træ

  99,00 kr.
 • Stjerne greb til børne hylder

  Stjerne greb – træ

  99,00 kr.
 • Svane greb som passer til FÖLJA front fra ikea

  Svane greb – træ

  99,00 kr.
 • Traktor greb til FÖLJA front fra ikea

  Traktor greb – træ

  99,00 kr.

Børneværelset er et frirum for dit barn, hvor der skal være plads til mange timers leg og sjov, og hvor kreativiteten kan få lov til at udfylde sig. Det mener vi, at man gør på bedste vis, hvis man indretter børneværelset med genkendelige og flotte motiver. Vi ved dog også, at man som forældre har brug for, at værelset også er praktisk. Der skal være plads til diverse opbevaringsmøbler, som ofte hurtigt kommer til at være dominerende og kedelige at se på. Derfor har vi designet flere forskellige greb, som du kan bruge til at pifte opbevaringsmøblerne op med, så din lille prins eller prinsesses værelse bliver så unikt og hyggeligt som overhovedet muligt.

 

Gå på opdagelse i vores sjove motiver

 

Greb til børneværelsetPå vores hjemmeside vil du opleve et væld af forskellige motiver, som dit barn med garanti vil kunne relatere til. Sjove motiver og fantastiske farver kan i høj grad være med til at kickstarte dit barns kreativitet, og derfor gør vi også en dyd ud af at eksperimentere med de motiver, vi anvender på vores produkter. Faktisk er flere af motiverne designet af vores kunder – du kan også blive meddesigner på dit barns kommende interiørprodukt, hvis du blot kontakter os med en skitse af produktet. Sammen kan vi snakke om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, så vi kan finde frem til en endelig løsning, der både matcher dine ønsker og vores produktionsmuligheder.

Hvad end du har en lille prinsesse eller superhelt, vil du kunne finde et motiv, der passer til din guldklumps værelse. Det er også en god idé at tage dit barn med på råd, når der skal vælges interiør til børneværelset, så dit barn kan få medbestemmelse over, hvad der skal være på værelset. Så bliver det ti gange sjovere, når produktet kommer ind ad døren derhjemme, og dit barn ved, at han eller hun har været med til at vælge dette.

 

Skab en rød tråd på børneværelset med interiør i samme motiv

 

På Villavejen har du mulighed for at indrette børneværelset med flere forskellige interiørprodukter i samme motiv. På vores side vil du opleve, at du både kan indrette med lamper, knager, greb, spejle og ure i samme motiv, så du kan skabe en rød tråd på børneværelset. Dette vil både give et børneværelse med et mere roligt udtryk, samt at det vil se både eksklusivt og flot ud. Alle motiverne på vores greb kan du også finde i andre produktkategorier – det er blot at gå på opdagelse i vores store sortiment, så du kan vælge det design, der passer bedst ind på børneværelset.

Til familiens mindste superhelt kan du både finde maske- og flagermusmotiver, som leder tankerne hen på fantastiske eventyr, der udspiller sig i et fantastisk univers, hvor overnaturlige kræfter og superhelte er i fokus. Til familiens prinsesse kan du finde motiver som sommerfugle, kroner og stjerner, der vil give et meget feminint og magisk udtryk på børneværelset. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan motiver kan anvendes på dit barns værelse.

 

Bring naturen ind på børneværelset

 

Det er ingen hemmelighed at det i løbet af de sidste år er blevet utrolig populært at bringe de naturlige materialer ind i hjemmet. Det er især de mørke træsorter som teaktræ, der har været yderst populære – vi synes dog, at egetræ er et langt bedre match til børneværelset, da det er en lysere og meget holdbar træsort, som kan klare dagligdagens brug. Egetræets lyse farve vil passe til enhver farvepalet, der måtte være på børneværelset. Samtidig giver egetræet et naturligt udtryk på børneværelset, som er både roligt og flot at se på.

Hvis du vælger at mikse flere forskellige produktkategorier på børneværelset, kan du med fordel også vælge nogen i farve og andre i egetræ. Der findes ikke dén farve, som ikke matcher egetræets lyse farve. Hvis du på vores side ikke kan se den farve, du ønsker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde lige netop den farve, som du ønsker, dine produkter skal males i. Hvis du eksempelvis vælger en lampe i en flot lyserød farve, er du altid garanteret, at produktet er nymalet, da vi maler alle vores varer på bestilling. Dette er med til at sikre, at kvaliteten altid er i top på vores produkter.

 

Villavejen er håndlavede kvalitetsprodukter

 

Hvilken forælder vil ikke gerne give sit barn håndlavede kvalitetsprodukter til værelset? Villavejen er det rette sted for dig, hvis du ønsker netop dette. Vi har altid kvaliteten i fokus, fordi det betyder noget for os, at de produkter, vi producerer, kan holde i mange år fremover, så dit barn kan få glæde af dem i lang tid. Samtidig ved vi, at alle møbler og alt interiør på børneværelset ofte er en smule mere udsat, fordi børneværelset er et sted, hvor der er plads til leg og sjov. Derfor betyder kvaliteten meget for os. Vi designer alle vores produkter selv, og mange er endda designet af vores kunder og derefter sat i produktion. Du kan selv besøge Tegnebrættet, hvis du brænder inde med nogle gode designideer til kommende produkter.
Hos os er du altid garanteret en god kundeservice, såfremt du skulle have nogle spørgsmål til vores sortiment, levering, pris eller andet. Husk, du får altid fri fragt ved køb fra 449 kroner, og alle vores produkter er klar til at blive taget i brug, så snart det kommer ind ad døren – vi ved nemlig, at familiens mindste medlemmer kan være en smule utålmodige.