Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Højdemåler til børn

Nu har du mulighed for at personliggøre dit barns værelse med en dekorativ højdemåler til børn. Vi ved, hvor svært det kan være at indrette det perfekte børneværelse, og derfor har vi dedikeret hele vores sortiment til at gøre denne opgave meget lettere for dig. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

 • højdemåler plakat med luftballoner og skyder på

  Højdemåler plakat – Luftballon

  369,00 kr.
 • Højdemåler plakat med baby på og eget navn

  Højdemåler plakat med navn – Baby version 2

  369,00 kr.
 • Højdemåler plakat med baby på og eget navn

  Højdemåler plakat med navn – Baby

  369,00 kr.
 • Højdemåler løve m navn

  Løve højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler krokodille m navn

  Krokodille højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler ræv m navn

  Ræv højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler haj m navn

  Haj højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler egern m navn

  Egern højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler enhjørning m navn

  Enhjørning højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler mariehøne m navn

  Mariehøne højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler pindsvin m navn

  Pindsvin højdemåler med navn – plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler enhjørning every little thing

  Højdemålende enhjørning plakat

  369,00 kr.
 • Højdemåler løve king of the jungle

  Løveplakat med højdemåler

  369,00 kr.
 • Højdemåler til væg med små skyer

  Højdemåler til væg med små skyer

  499,00 kr.
 • Maske højdemåler

  Maske højdemåler

  499,00 kr.
 • 13 hjerter som højdemåler på børneværelset i træ

  Hjerte højdemåler

  499,00 kr.
 • Højdemåler sommerfugl mærker 13 stk

  Sommerfugl højdemåler

  499,00 kr.
 • Børneværelset med højdemåler

  Højdemåler i træ

  599,00 kr.

Hos Villavejen er vi ikke bange for at lege med farver og former, som kan gøre børneværelset hyggeligt, charmerende og invitere til leg.

Med en højdemåler til børn har du mulighed for at følge med i dit barns udvikling, hvilket er noget, du sammen med dit barn kan have mange gode stunder omkring. Du vil finde flere forskellige design i vores sortiment, så du har mulighed for at finde den helt rette højdemåler til din lille guldklumps værelse. Gå på opdagelse i vores sortiment og tag dit barn med på råd – det gør hele købsoplevelsen langt sjovere!

 

Sammensæt jeres højdemåler, så den passer til børneværelset

 

Højdemåler til børnNår du køber en højdemåler til børn hos Villavejen, har du mulighed for at kreere din egen og unikke højdemåler, som passer til dit barns værelse. Hvis du vælger vores højdemåler til børn formet som sekskanter, kan du nemlig pifte højdemåleren op med vores andre sekskanter, som du finder i vores sortiment. Du kan vælge at skrive dit barns fødselsdato, stjernetegn eller vælge et symbol, som dit barn godt kan lide. Du kan placere disse sekskanter rundt om højdemåleren, helt som du har lyst til. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan dekorere børneværelset med en højdemåler.

Vi anbefaler altid, at du tager dit barn med på råd, såfremt din lille prins eller prinsesse er gammel nok. Dit barn vil med garanti synes, det er sjovt at være til at bestemme, hvilke ting og sager der skal bo på værelset. Det bliver også ti gange sjovere, når pakken kommer ind af døren – så kan I pakke den ud sammen og give den et nyt hjem på børneværelset.

Du finder to forskellige varianter af højdemålere i vores sortiment. Du bestemmer altså helt selv, om du vil dekorere værelset med en højdemåler, som fortæller, hvor højt dit barn er blevet, eller hvor mange år han eller hun er blevet. Her kan du placere højdemåleren i på væggen det antal centimeter fra gulvet, dit barn er, når han eller hun er et givent antal år gammelt. Vi lover dig, at det bliver sjovt og hyggeligt at kunne følge med i dit barns udvikling over tiden.

 

Hos Villavejen elsker vi det naturlige udtryk

 

Der er ingen tvivl om, at vi hos Villavejen elsker det naturlige udtryk – det betyder, at du altid kan finde vores produkter i træ, men endda også i et væld af forskellige farver, hvis det passer bedst ind på dit barns værelse.

Vores højdemålere til børn er lavet af egetræsfinér, som giver et flot, naturligt og nordisk udtryk på børneværelset, og er altid det perfekte match til de andre farver, der måtte være på børneværelset. Vi har valgt at lave vores produkter i egetræsfinér, fordi det er en meget holdbar og slidstærk træsort, samtidig med at den med tiden kun bliver flottere. Vi er nemlig meget bevidste om, at træ er levende og derfor kan ændre sig med tiden. Og hvorfor ikke vælge en træsort, som kun bliver flottere at se på, som tiden går.

 

Indret med et tema på børneværelset

 

Når du går på opdagelse i vores sortiment, vil du opleve, at mange af vores produkter falder inden for samme stil og tema. Du kan eksempelvis indrette børneværelset med et sødt prinsessetema, hvor du finder både lamper, hylder, knager og meget andet, som passer sammen. Og når du vælger en højdemåler til børn, kan du med fordel også pifte denne op med sekskanter, som har de rette motiver, der passer til resten af værelset. Husk også, at du på mange af vores produkter har mulighed for få indgraveret dit barns navn, fødselsdato eller noget helt tredje.

 

Klar til brug efter levering

 

Så snart du har fået højdemåleren ind ad døren, er den klar til at blive taget i brug. Vi ved nemlig, hvor utålmodig familiens mindste medlemmer kan være. Højdemålerne leveres med dobbeltklæbende tape, så de er klar til at blive hængt op på væggen med det samme. Så slipper du også for at finde boremaskine og skruer frem. Nemmere bliver det altså ikke!

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du skulle have nogle spørgsmål til levering og betalingsbetingelser. Vi går altid ekstralangt for at hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt. Du skal altså ikke tøve med at gribe telefonen, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter og betingelser.

 

Højdemåler til børn i dansk design og høj kvalitet

 

Når du køber interiør til børneværelset fra os, kan du altid være sikker på at få leveret et kvalitetsprodukt, hvor selv de mindste detaljer har været i fokus og gennem vores skrappe kvalitetstjek. Vi vælger udelukkende de bedste materialer til vores produkter, og hvis du bestiller en vare, der skal males, er denne altid nymalet, så du får et friskt og flot produkt ind ad døren derhjemme.

Alle vores produkter er ydermere dansk designede – enten af os eller vores kunder. Det betyder altså, at hvis du ligger inde med en god idé til et nyt produkt, som du mener, vi bare ikke kan undvære i vores sortiment, er du altid velkommen til at sende os en mail med dine tanker og skitser omkring produktet. Så kan vi altid tage en dialog, hvor vi muligvis finder frem til det helt rette slutprodukt, som skal have en plads i vores sortiment. Du kan også besøge Tegnebrættet, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du skal bære dig ad, hvis du ligger inde med en masse kreative og gode ideer til fremtidige produkter.

Du får altid fri fragt på vores produkter, hvis blot du køber for 499 kroner. Og husk, de er klar til brug, så snart du har fået dem ind ad døren.