Hyldefronter til børneværelset

Det kan være svært at indrette det perfekte børneværelse, så det både bliver personligt, unikt og praktisk. Selvom børneværelset skal være et sted, hvor der er plads til leg og sjov, er det også vigtigt, at værelset fungerer i hverdagen – der skal altså være plads til alverdens forskellig opbevaring i form af skabe, skuffer og hylder. Læs mere.

Disse møbler er ofte ikke yderligere inspirerende og bidrager sjældent med en kreativ og eventyrlig indretning på børneværelset. Det har Villavejen dog en løsning på, da vi designer og producerer hyldefronter, som kan pifte selv den kedeligste hylde op på børneværelset. På børneværelset bruger vi ofte hylder til at opbevare bøger, så godnathistorierne er på plads, samt til at udstille barnets favoritlegetøj. Nu har du dog mulighed for at dekorere hylderne på børneværelset med en hyldefront, som matcher hyldens funktion. Du kan eksempelvis vælge en hyldefront i et sødt skydesign, som leder tankerne hen på drømme og søvn. Det perfekte match til hylden, hvor godnathistorierne er opbevaret.

Skynd dig at gå på opdagelse i vores mange forskellige hyldefronter, så du kan glæde din lille prins eller prinsesse.

 

Gør børneværelset personligt med hyldefronter

 

hyldefrontBørneværelset er et sted, hvor dit barn tilbringer rigtig mange både vågne og sovende timer. Det er derfor vigtigt, at børneværelset er et sted, hvor dit barn har lyst til opholde sig – du kan blandt andet gøre børneværelset et rart sted at være, hvis du indretter med møbler og interiør, som dit barn godt kan lide, eksempelvis med figurer og symboler, som din lille guldklump kan forstå og relatere til. Du kan derfor vælge en hyldefront i superheltedesign, som med garanti vil falde i god jord hos familiens mindste superhelt. Du har rig mulighed for at gøre børneværelset mere personligt med en hyldefront, da du kan pifte de møbler op, som ofte er kedelige og uinteressante for dit barn. Hvilken lille dreng vil ikke elske at have sit værelse dekoreret med superhelte? I vores sortiment vil du opleve mange forskellige designs, så du med garanti kan finde en hyldefront, som både matcher stilen på børneværelset, men også dit barns interesser. Du har også mulighed for at vælge en hyldefront med tekst, som kan være med til at symbolisere, hvad der findes på hylden, hvor hyldefronten skal anvendes.

 

Skræddersy hyldefronten, så den matcher dit barns værelse

 

Hos Villavejen har du mulighed for at skræddersy mange af vores produkter, så de matcher dit børneværelse. Alle vores hyldefronter er lavet i egetræsfiner, som giver et naturligt og roligt udtryk på børneværelset. De leveres med dobbeltklæbende tape, så produktet kan tages i brug, straks efter det er kommet ind ad døren – vi ved nemlig, hvor utålmodige familiens mindste medlemmer til tider kan være. Du skal ikke bøvle med at montere hyldefronten, fordi vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt.

Hvis du ikke kan finde en hyldefront, som passer til dine ønsker, er du altid mere end velkommen til at skrive til os og sende et billede af dit ønskede design. Du kan nemlig blive meddesigner på produkterne, så du er sikker på, at produktet vil falde i god jord hos din lille prinsesse eller superhelt. Grib blyanten, og gør dit bedste for at tegne en skitse – så snakker vi sammen om designs. og om det kan lade sig gøre at producere. Vi har allerede designet flere forskellige produkter i samarbejde med vores kunder, hvilket blandet andet omfatter en sommerfuglelampe og en maskebøjle. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre – besøg tegnebrættet for at læse mere om, hvordan du kan blive meddesigner.

 

Indret med andre interiørprodukter i samme stil og design

 

Når du går på jagt i vores sortiment, vil du opleve, at flere af de samme designs og motiver går igen i flere produktkategorier. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at du har mulighed for at skabe en rød tråd på børneværelset. Du kan eksempelvis vælge en hyldefront i et sejt maskedesign og dertil indrette med en maskelampe og maskebøjler. En ensartet indretning på børneværelset kan være med til at give ro og give plads til hygge, leg og sjove stunder. Du kan dog altid eksperimentere med forskellige farvekombinationer på børneværelset, da langt størstedelen af vores produkter kan blive malet i en flot og finurlig farve. Du kan eventuelt mikse det naturlige udtryk fra egetræet med en flot og rolig pastelfarve. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ikke synes, at farverne, der findes, passer til din guldklumps værelse – vi er altid åbne over for at skræddersy produkterne, så I kan få mest mulig glæde af dem. Husk, på flere af vores produkter har du endda også mulighed for at få indgraveret dit barns navn, så børneværelset kan blive endnu mere personligt og unikt.

 

Dansk design med fokus på kvalitet og håndværk

 

Hos Villavejen er du altid garanteret produkter af høj kvalitet med fokus på håndværk. Vi gør en dyd ud af at producere produkter, der er holdbare, da vi ved, hvor vigtigt dette er på børneværelset. Alle produkterne er danskdesignede, og vi er ikke bange for at give vores produkter et særpræg. Vi er din foretrukne onlineforhandler af interiør til børneværelset, hvis du er på udkig efter kvalitetsprodukter i et sjovt og finurligt design. Vi tror på, at interiør på børneværelset kan være med til at kickstarte kreativiteten, såfremt designet er anderledes, sjovt og genkendeligt.

Du får altid fri fragt på produkterne, hvis du køber fra 499 kroner, og alle vores produkter er klar til brug, når de kommer ind ad døren. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brænder inde med et fedt design, som ville passe perfekt til dit barns værelse. Gå på opdagelse i vores sortiment, og oplev de mange forskellige designs, hvor former og farver er i højsæde – og naturligvis den gode kvalitet.