Hylder til børneværelset

Hylder til børneværelset er ikke til at undvære. Det er på disse, at de mange stykker legetøj står placeret, og derfor er det vigtigt, at kvaliteten sidder lige i skabet. Tilmed må designet gerne var smart og sjovt på samme tid. Dette har vi sørget for her hos Villavejen, og derfor kan du finde et stort udvalg af hylder til børneværelset, som nok skal passe perfekt ind til lige det værelse, du planlægger skal pyntes op. Læs mere.

 • Miniatistisk svævende egetræs hylde på hvid væg

  Svævende hylde – Egetræ

  449,00 kr.
 • Smuk egetræs hylde med sort beslag

  Hylde med sort beslag – Egetræ

  449,00 kr.
 • Smuk sky hylde til børneværelset af ren egetræ

  Højrevendt sky hylde – egetræ

  799,00 kr.
 • smuk sky hylde i egetræ på væg med pynt

  Sky hylde – egetræ

  799,00 kr.
 • hylde formet som tog i egetræ

  Tog hylde egetræ

  799,00 kr.
 • Hylde fly – egetræ

  799,00 kr.
 • Smuk hylde i egetræ på væggen

  Hylde hval – egetræ

  799,00 kr.
 • Smuk traktor hylde til børneværelset

  Traktor hylde – egetræ

  799,00 kr.
 • Egehtræs hylde til drengeværelse formet som en lastbil

  Hylde lastbil – egetræ

  799,00 kr.

Vores store udvalg betyder, at du kan finde lige de hylder, der er brug for, hvad end det er til drenge- eller pigeværelset. I denne kategori kan du finde en lange række spændende designs, som blandt andet kunne være en traktor, hval, lastbil eller måske et fly. Mulighederne er mange, og det er kun din kreativitet og fantasi, som sætter grænser for, hvordan vores hylder til børneværelset skal pynte hjemme hos jer.

 

Skab personlighed med hylder til børneværelset

 

Hylder til børneværelsetVil du skabe de bedste rammer for dit barn, hvor kvalitet og dansk design er hovedfokus, er vores hylder til børneværelset det helt rigtige valg. Tilmed kan de være med til at sætte et personligt præg på værelset, som afspejler dit barns interesser, og det vil med sikkerhed være til barnets store glæde, hvis hylden er formet som deres yndlingslegetøj. Der er mange finurlige design, og med de mange muligheder i vores udvalg vil der hurtigt kunne blive skabt et charmerende og unikt univers på børneværelset. Har du ønsker til, hvordan hylderne til børneværelset skal se ud, er du altid velkommen til at komme med dine input, da vi skræddersyer produkterne efter dine ønsker.

 

Figurer på børneværelset er populært som aldrig før

 

Hos Villavejen er det vores mål at give dig alle forudsætninger for at pynte din lille guldklumps værelse op, så det ligner en million, uden at det koster i nærheden. Vores hylder til børneværelset kan du finde i lige de design, du drømmer om, og som altid er kvaliteten skruet helt i vejret hos Villavejen. Vores hylder kan fås i træ, og du kan helt sikkert finde den rette figur til børneværelset. På vores siden kan du ligeledes finde en masse andet til børneværelset, herunder eksempelvis knager, lamper, spejle og meget andet. Så slå dig løs allerede i dag, og få klargjort et børneværelse, som du kan være stolt af, og som den lille guldklump kan nyde i fulde drag.

 

Topkvalitet og hurtigt levering

 

Står du klar til at give dit barn den ultimative hule, er det oplagt, at du får købt nogle hylder til børneværelset i lige præcis det design, der falder i dit barns smag. Når du handler her, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er helt i top, lige som du ikke skal gå og trippe længe, mens du venter på varerne. Vi skræddersyer bestillingerne og produkterne, som du vil have det, og du kan være sikker på, at din ordre er afsendt inden syv dage. Bestiller du for mere end 449 kr., kan du også se frem til fri levering.

Skulle du have spørgsmål om det ene eller andet, er du altid velkommen til at ringe, så vi sammen kan sikre, at dit barn får lige det værelse, der drømmes om.