• Grå sky sæt - akryl til væg
  TILBUD

  Alm sky sæt – Farvet akryl

  219,00 DKK 175,20 DKK
 • Badeand familie i 18 mm egetræ
  TILBUD

  Badeand træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • Bamser - 3 stk skåret i 18 mm egetræ
  TILBUD

  Bamser træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • TILBUD

  Design plader – sæt af 5 stk

  225,00 DKK 180,00 DKK
 • Smukt sæt af design plade som fødselstavle
  TILBUD

  Design plader – sæt af 7 stk

  299,00 DKK 239,20 DKK
 • Drøm sødt og vipper på babyværelse
  TILBUD

  Drøm Sødt og Vipper

  249,00 DKK 199,20 DKK
 • Drøm sødt tekst i lyseblå akryl
  TILBUD

  Drøm sødt og vipper – akryl farvet

  249,00 DKK 199,20 DKK
 • Elefant familie - 3 stk. elefanter skåret i egetræ
  TILBUD

  Elefant træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • Hjerte sæt i farvet grå akryl til væg
  TILBUD

  Hjerte sæt – Farvet akryl

  219,00 DKK 175,20 DKK
 • træfigurer sæt af 3 elefanter - egetræ dåbsgave
  TILBUD

  Hvaler træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • Sky lampe i lyserød og Drøm sødt bogstaver i sort
  TILBUD

  Lampe og Drøm Sødt

  549,00 DKK 439,20 DKK
 • Akryl luftballon sæt med 3 stk
  TILBUD

  Luftballon sæt – Farvet akryl

  219,00 DKK 175,20 DKK
 • Maskiner sæt af 5 stk, bulldozer, gravko, lastbil, betonblander og minigraver
  TILBUD

  Maskiner – sæt af 5 stk

  499,00 DKK 399,20 DKK
 • Mindeplader for hver måned 1 - 12 måneder
  TILBUD

  Mindeplader – 1 til 12 måneder

  499,00 DKK 399,20 DKK
 • Smukt decor til børneværelset
  TILBUD

  Navn, vipper og woodstickers

  499,00 DKK 399,20 DKK
 • Skrå sky sæt af 3 stk i grå akryl
  TILBUD

  Skrå sky sæt – Farvet akryl

  219,00 DKK 175,20 DKK
 • Sommerfugle sæt - 4 stk egetræsfiner
  TILBUD

  Sommerfugl sæt af 4 stk – Nyhed 2020

  189,00 DKK 151,20 DKK
 • Sommerfugle sæt af 3 stk skåret i 18 mm egetræ
  TILBUD

  Sommerfugl træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • Træfigurer formet som svaner - familie
  TILBUD

  Svane træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • Dino sæt lavet af egetræ
  TILBUD

  T-rex dino træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK
 • 3. stk traktor af egetræ 18 mm
  TILBUD

  Traktor træfigurer – sæt af 3 stk

  399,00 DKK 319,20 DKK

Interiørsæt

Er du i gang med at indrette dit hjem, og leder du efter interiør, der kan sætte et personligt præg på de specifikke rum? Her hos Villavejen.com har vi et sortiment af unikke interiørsæt i form af designplader, som du nemt kan hænge op på væggene for netop at skabe et specielt og personligt udtryk. Alle vores produkter er inspireret af dansk design, og vi lægger vægt på de rene, enkle linjer. Derudover er vores interiørsæt fremstillet i kvalitetsmaterialer, så vi kan sikre dig et holdbart produkt, der vil pryde væggene i rummet i flere år. Ved at vælge dine personlige favoritter af designplader her på siden, kan du uden det store besvær og lynhurtigt forny rummets udseende. Designpladerne vil ændre væggene, og rummet vil skifte karakter – og vores designplader er en væsentligt billigere og mere overkommelig løsning sammenlignet med tapetsering eller maling af bestemte vægge. Vores interiørsæt er både nemme at sætte op og tage ned, hvilket betyder, at du ganske enkelt kan tilføje flere designplader, omrokere dem og danne et andet mønster eller flytte dem til en anden væg. Med vores interiørsæt er det kun din fantasi og dine ønsker i forhold til personlighed og indretning, der sætter grænser.

 

Find dine favoritter i vores store udvalg af designplader

Her på Villavejen.com finder du et stort udvalg af interiørsæt. Vi ønsker nemlig at give dig de bedste og mest kreative løsninger, når du gerne vil sætte et personligt præg på indretningen. Vores interiørsæt finder du i forskellige sammensætninger, størrelser og med forskellige motiver. Priserne varierer, alt efter hvor stort et interiørsæt du ønsker. Til børneværelset kan du blandt andet vælge vores designpladesæt med fem plader, hvor hver plade har indgraveret detaljer om dit barn – eksempelvis fødselsdato og -tidspunkt samt længde, vægt og forbogstav.

 

Tilføj flere personlige detaljer

Ønsker du at tilføje personlige detaljer til indretningen af børneværelset, kan du vælge vores interiørsæt med syv designplader, hvor de to ekstra kan være en illustration af stjernetegnet og et valgfrit bogstav eller en figur. Du kan for eksempel vælge en figur, der symboliserer noget specielt eller relaterer til en særlig historie i familien. Designpladerne er formet som sekskanter, og du kan derfor skabe dekorative former og bryde rummets lige linjer. Hver sekskant måler 11 x 10,5 centimeter, og selve pladen er 0,6 centimer tyk. Vores produkter er designet med enkeltheden i fokus, og trods den sekskantede form vil pladerne ikke virke forstyrrende i indretningen. Foruden vores dekorative designplader kan du her på vores webshop finde et stort udvalg af navneskilte i forskellige udskæringer. Vores navneskilte vil give et ekstra personligt touch til indretningen af et rum – hvad enten det er børneværelset, fars værksted eller mors hobbyrum.

 

Personlige woodstickers

Vi har desuden et stort udvalg af woodstickers-sæt, hvor du selv kan vælge, hvilken tekst du vil have. Med til disse sæt følger et sæt vipper, som giver en ’drømmende’ fornemmelse. Her på Villavejen.com tilbyder vi dig at kombinere flere af vores produkter, således du kan skabe et fuldendt udtryk. Det gælder blandt andet vores sammensætning af en natlampe i et valgfrit motiv, som du kan hænge op sammen med woodstickers med teksten ’Drøm Sødt’. Ligesom vi vægter personlige behov og ønsker højt ved alle vores andre produkter, kan du også vælge vores woodstickers-sæt i forskellige farver. Det betyder, at du nemt kan tilpasse dine valgte woodstickers til rummet – også hvis du indretter efter et bestemt farvetema.

 

Tilpas dine egne designplader og woodstickers

Her hos Villavejen.com tilbyder vi dig en fleksibel designløsning, som du kan tilpasse efter behov. Du kan nemt skifte designpladerne ud eller tilføje nye. Vi har et stort udvalg af designplader, og du behøver derfor ikke at føle dig begrænset i forhold til dine valg. Designpladerne er en oplagt løsning til at fortælle en historie med få ord og med få illustrationer. Når du har fundet de designplader og woodstickers, du ønsker at hænge op i hjemmet, skal du blot informere os om, hvilken tekst du ønsker. Hvad enten du vælger designplader eller woodstickers, så har du i begge tilfælde forskellige valgmuligheder. Er det vores smukke designplader, du gerne vil bestille, skal du ved bestillingen angive de forskellige oplysninger om dit barn og vælge dine ønskede figurer. Skal væggene gøres ekstra personlige med woodstickers, kan du selv designe dem ved at skrive navn, model og farve. Mangler du inspiration til, hvordan du kan sammensætte vores woodstickers og designplader, eller har du brug for hjælp til andre interiørvarer, som du finder her på vores webshop? Du kan altid se ’relaterede produkter’, når du klikker ind på en bestemt vare. Du kan også følge vores Facebook-profil og vores Instagram-konto, hvor vi løbende deler inspiration til indretning af børneværelser og andre rum med interiørsæt her fra vores webshop.

 

En fleksibel designløsning i høj kvalitet

Her hos Villavejen går vi ikke på kompromis med kvaliteten og valget af materialer, når det gælder designet af vores interiørsæt. Det betyder, at når du bestiller designplader og woodstickers her hos os, kan du være sikker på, at produkterne er holdbare, og de kan også holde til, at du flytter rundt på dem. Vores interiørsæt er en fleksibel designløsning, og hvis du beslutter dig for at flytte sengen, en reol eller noget tredje, kan du ligeledes flytte designpladerne og dine woodstickers, så de fortsat passer perfekt ind i dit hjem. Så snart du modtager dine bestilte varer, er de klar til at blive hængt op. Når du skal placere designplader og woodstickers her fra Villavejen.com, undgår du at skulle finde værktøjet frem og bore huller i væggene. Bagpå produktet sidder der nemlig et dobbeltklæbende materiale, og det er derfor ingen større opgave at hænge produkterne op.

 

Bestil dine specialfremstillede varer i vores webshop

Da de fleste af vores varer er personlige og designet ud fra dine ønsker, producerer vi primært efter bestilling. Da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, kan vores leveringstid variere efter vores kapacitet. Når du har afgivet din bestilling, kan du se frem til at modtage dine varer om tre til syv hverdage, og derefter kan du slippe din kreativitet løs og sætte et personligt præg på indretningen.