Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Børneknager en knagerække i træ

Knager til børn bør ikke kun have en praktisk funktion, især ikke når det er til børneværelset. Disse børneknager bør i stedet være formet i finurlige motiver og have flotte farver, så de samtidig også er dekorative og fine at se på – og det er netop dette, der kendetegner Villavejens brede og spændende sortiment af knager til børneværelset. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

Her finder du et stort udvalg af forskellige knager til børn i både træ og farver, som vil kunne passe ind på et hvert børneværelse, hvad end det er et pige- eller drengeværelse. Vælg mellem bl.a. fine dyremotiver, såsom en elefant, bjørn, giraf, løve, eller hvad med en børneknage formet som et lyn, en luftballon eller måske en stjerneformet børneknage? Det er kun fantasien der sætter grænser, og med dette fine udvalg vil du have rig mulighed for at finde lige akkurat de knagerækker til børn, der vil passe perfekt ind på dit barns værelse.

Villevejen.com er for dig, der sætter pris på fint og funktionelt interiør til børneværelset samt dansk design i høj kvalitet. Hos Villavejen finder du flotte knager til børn og andre produkter, der kan være med til at gøre et hvilket som helst rum mere unikt og personligt, og herudover får du altid gratis fragt ved køb over 449 kr.

 

Få fingrene i de populære sky knagerækker til børn

 

De populære og flotte sky knagerækker til børn vil passe perfekt ind på ethvert børneværelse. Vælg imellem de mange farver, såsom grå, lyseblå, lyserød, mintgrøn og mange flere, og find lige akkurat den farve, der vil matche bedst med resten af interiøret i dit barns værelse. Det er her værd at lægge mærke til, at alle varer males på bestilling, så du til hver en tid er garanteret et fint og nymalet produkt ved hver eneste levering. Herudover er børneknagen skåret i 6 mm krydsfiner og er 10 cm bred, og derfor perfekt til både at holde trøjer, jakker, halstørklæder, smykker og meget andet. Du kan desuden vælge at få skyknagen i træ i stedet, så frem du vurderer at dette vil passe bedre til børneværelset. Ligegyldigt om du ender med at vælge en farve eller træ, vil den med garanti kunne tilføje noget ekstra charme og personlig til rummet, samtidig med at den har en praktisk funktion. Køb de fine knagerækker til børn i fine motiver allerede i dag, og få dem til en overkommelig pris hos Villavejen.

 

Se det spændende og brede udvalg af knager i træ

 

knager til børnKnager i træ vil med garanti passe perfekt ind til et hvilket som helst børneværelse, uanset hvilken stil det ellers har, og hos Villavejen finder du et stort sortiment af fine knager i træ, som vil kunne holde mange år fremover. Se f.eks. diamantknagen i træ, som vil passe perfekt ind til et prinsesseværelse eller hvad med den smukke kroneknage i træ, der er lavet i 6 mm krydsfiner og som vil passe superfint ind til et kongeværelse? Det er udelukkende fantasien, der sætter grænser, og det handler blot om at finde lige akkurat den knagerække i træ der matcher dit barns ønsker, behov og personlighed. Et børneværelse er jo ganske særligt, da det er barnets helt eget rum, hvor det kan få lov til at lege og udvikle sine kreative evner – så hvorfor ikke pifte det lidt op med nogle unikke og personlige knagerækker til barnet? Gå på opdagelse i de mange forskellige former og fine farver, og find lige akkurat de børneknager i træ, som dit barn vil kunne elske i mange år fremover.

 

Der er også de mere enkle knager – brug dem f.eks. i entréen

 

Er du mere på udkig efter helt traditionelle og simple knager til børn, er der også rig mulighed for at finde det hos Villavejen. Se f.eks. de fem runde knager i sort, som kommer i forskellige mål, og det giver dermed en smuk harmoni af bobler. Disse runde børneknager vil stå i flot kontrast til en hvid, lyseblå eller lyserød væg, og du kan sætte dem præcis, som du har lyst til. Ønsker du ydermere det enkle med lidt farve tilsat, bør du se de runde knagesæt med farver, som består af tre stk. knager – den første er 10 cm i diameter, den næste 7 cm og den sidste er 5 cm, og disse leder også éns tanker hen på fine runde bobler. Her har du også mulighed for at vælge imellem et stort antal farver, så du blot kan vælge lige akkurat den farve, du ønsker. Disse smukke og enkle runde knager til børn vil passe perfekt til det mere simple børneværelse, men ønsker du at sætte dem op i entréen, har du naturligvis også mulighed for det. Det handler blot om at være kreativ.

 

Sæt et personligt præg på børneværelset med en unik børneknage

 

Sætter du pris på interiør og dansk kvalitetsdesign, er disse designerknager med garanti lige noget for dig. De sjove og finurlige motiver og de mange forskellige farvemuligheder, sætter et helt unikt præg på børneværelset og tilføjer noget personlighed og charme. Kan dit barn eksempelvis ikke få nok af dyr, kan du skabe et helt dyreunivers inde på hans eller hendes værelse, og sætte en fin skildpaddeknage op, eller måske de nuttede pingvinknager. Det handler om at dyrke sit barns interesser, og med disse dansk designet knager til børneværelset, vil det blot være det ekstra finish, samtidig med at de er funktionelle og kan bære det meste. Og når dit barn så bliver lidt ældre, vil han eller hun sikkert også finde det langt sjovere at rydde op, når tingene skal hænges op på sjove knager.

Hos Villavejen.com finder du personlige produkter i dansk design til børneværelset, og herudover får du altid god kundeservice samt gratis fragt ved køb over 449 kr. Find lige akkurat de knager til børn, der vil passe bedst ind på dit barns værelse, og få dem til en rigtig fin pris hos Villavejen. Forkæl dit barn med disse fine børneknager i flotte farver og finurlige motiver, eller vælg de helt simple runde knager til at hænge op ude i entréen. Mulighederne er mange, så det gælder bare om at vælge.