Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Køkken og Entré

Køkkenet og entréen er begge vigtige rum i dit hjem. Derfor har du brug for inspirerende og dekorative produkter, der fremhæver din personlige stil. Hos Villavejen finder du et spændende udvalg af forskellige nyttige og funktionelle produkter til både køkkenet og entréen. I vores sortiment finder du alt lige fra knivholdere til hylder og meget mere.. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

 • Reol eller sættekasse til køkken med 20 rum

  Sættekasse med 20 rum – moderne version

  2.249,00 kr.
 • NYHED

  Sættekasse med hylder og rum – Stor model

  2.049,00 kr.
 • Sættekasse - reol med 12 pladser i egetræ

  Sættekasse med 12 rum – moderne version

  2.049,00 kr.
 • NYHED
  Billede af produktet - sættekasse med hylder og rum - lille model

  Sættekasse med hylder og rum – lille model

  1.849,00 kr.
 • NYHED
  Billeder af sættekasse til flaske og glas

  Sættekasse til flaske og glas

  1.849,00 kr.
 • Sættekasse til kopper - plads til 9

  Sættekasse med 9 rum lodret – moderne version

  1.849,00 kr.
 • Vandret sættekasse af egetræ

  Sættekasse med 8 rum vandret – moderne version

  1.849,00 kr.
 • Reol egetræ med 6 pladser og unden ramme

  Sættekasse med 6 rum – moderne version

  1.649,00 kr.
 • Stort skærebræt med 2 sider, med og uden saftrille.

  Stort skærebræt Eg/Røget Eg

  1.499,00 kr.
 • Skærebræt til kød med saftrille

  Skærebræt Eg/Røget Eg

  1.199,00 kr.
 • Knagerække - eg med 4 knager af aluminium.

  Knagerække – Zoey med 4 knager i egetræ

  519,00 kr.
 • Knagerække eg - model VERA med 3 knager

  Knagerække – Vera med 3 knager i egetræ

  499,00 kr.
 • Knagerække med 3 knager i egetræ og sort malet knager

  Knagerække – Wilma med 3 knager i egetræ

  499,00 kr.
 • Miniatistisk svævende egetræs hylde på hvid væg

  Svævende hylde – Egetræ

  449,00 kr.
 • Smuk egetræs hylde med sort beslag

  Hylde med sort beslag – Egetræ

  449,00 kr.
 • 5 runde knager i sort.

  5 runde knager – sort

  449,00 kr.
 • Sæt af 5 runde knager sat på væg med bøjler og tøj

  Sæt af 5 runde knager – træ

  449,00 kr.
 • Runde knager sæt - grå - Afairytale

  Sæt runde knager – Farve

  349,00 kr.
 • Egetræsfiner bagplade sat bag ved en koziol kuppel.

  Alm. bagplade til koziol kuppel med tekst – 35 cm

  239,00 kr.

Indret dit køkken med funktion og æstetik for øje

 

Leder du efter inspiration til indretningen af dit køkken? Uanset hvor stort eller hvor lille et køkken er, kan det være vanskeligt at indrette køkkenet, så det bliver et funktionelt rum, hvor du elsker at være, lave mad og spise.

Et køkken kan hurtigt komme til at virke upersonligt og sterilt. Det medvirker til, at du ikke rigtig har lyst til at opholde dig i køkkenet medmindre, at du laver mad, vasker op eller lignende. Og det går ikke, da køkkenet ofte fungerer som et samlingspunkt for mange familier. Det bør altså være et rum i din bolig, hvor din familie kan samles og nyde hinandens selskab.

For at opnå dette bør du lægge vægt på at vælge produkter, der tilfører både funktionalitet og æstetik til din indretning. Hos Villavejen fokuserer vi på at skabe produkter til køkkenet, der er forsynet med en vigtig funktion samt er en fryd for øjet. Du finder blandt andet smukke knivholdere og smarte hylder samt meget mere.

Finder du ikke det, du søger, kan det være en god idé at følge med her på siden, da der løbende kommer nye produkter i vores sortiment.

 

Brug pladsen i din entré på bedste vis

 

Selvom det måske ikke umiddelbart virker sådan, er en entré et yderst vigtigt rum i din bolig. Det er nemlig dette rum, der møder dig, når du kommer hjem. Derfor er det essentielt, at du føler dig hjemme, når du træder ind ad døren.

Har du ikke udnyttet pladsen på bedste vis i din entré, kan det hurtigt blive et rodet og kaotisk rum. Men hvis du i stedet tænker over, hvordan alle tingene placeres og bliver opbevaret, kan det gøre hele forskellen. Herved kommer din entré til at se pæn og nydelig ud, mens du lige såvel altid kan finde dine ting.

Hvis din entré trænger til en opgradering, er du landet på den helt rette side. I denne kategori finder du både knager, hylder, nøgleholdere m.m. De flotte knager kan bruges til at hænge dit og børnenes overtøj på. Du skal bare huske at hænge knagerne i den rette højde, så dine børn selv kan nå.

En hylde eller en nøgleholder er ydermere altid praktisk at have i din entré. Med en nøgleholder skal du eller din familie aldrig mere lede efter et sæt nøgler, når I har travlt med at komme ud ad døren.

 

Gør dit hjem personligt med dekorativt tilbehør til væggen

 

Brug dekorationer og pynt på væggen til at skabe den rette atmosfære og stemning i din bolig. Med vægdekorationer kan du lade kreativiteten få frit løb og sætte et personligt præg på din indretning.

At dekorere dine vægge gør et rum meget mere personligt og indbydende. Det er altafgørende, at du glæder dig til at komme hjem og føler dig glad lige så snart, du åbner døren. Hvad skal dit hjem udstråle for, at det kan lade sig gøre? Det kan blandt andet være, at du ønsker et motiverende eller inspirerende citat hængende i din entré. Eller måske er du vild med naturen, så det passer perfekt med dekorationer, der afspejler dette.

For at gøre dit køkken mere personligt er det ligeledes en fordel med stilfulde vægdekorationer. Her kan du for eksempel hænge dine favoritdrinks op eller lignende.

Vi tilbyder flere forskellige former for vægdekorationer i diverse størrelser, så du få den helt rigtige pynt på væggen i din bolig. Du finder ydermere vores pynt til væggen både i sort akryl samt i egetræ, så der er noget for enhver smag.

Hos Villavejen gør vi os umage for konstant at kreere nye lækre vægdekorationer og pynt til din entré og dit køkken. Du er velkommen til at tage et kig her på vores side og lade dig inspirere af vores produkter til væggen.

 

Unikke produkter til køkken og entré i et moderne dansk design

 

Når det kommer til indretningen af dit køkken og din entré, er det vigtigt, at du finder det helt rette interiør. Måske er du endda interesseret i produkter, som du ikke finder i alle danske hjem?

Hos Villavejen finder du en lang række af unikke produkter til køkken og entré i et moderne dansk design. Vi designer og producerer alle produkter her i Danmark, hvorfor du er sikret, at kvaliteten er helt i top.

På trods af at du får unikke og håndlavede produkter, kan de købes til en god pris. Det er nemlig vigtigt for os hos Villavejen, at alle kan få skønne og enestående produkter ind i deres hjem. Sætter du pris på kvalitet, dansk design og håndlavede produkter, er vores de helt rigtige for dig.

 

Få hjælp og inspiration til indretningen af køkken og entré

 

Udforsk vores mange skønne produkter og udvælg dine favoritter til dit køkken og din entré. Forkæl dig selv ved at sætte et personligt præg på disse rum. Har du allerede selv et af vores unikke produkter, kan du altid glæde en, du holder af, med en gave fra Villavejen.

 

Med produkter fra Villavejen er du garanteret kvalitet, du kan have i mange år frem i tiden. Du får desuden altid fri fragt, hvis du køber for over 449 kroner. Lige meget om du skal glæde en anden eller, om du køber noget til dig selv, skal du være opmærksom på, at din bestilling bliver produceret specielt til dig. Derfor kan der gå op til 7 dage før, vi afsender din ordre.

 

Har du brug for inspiration og hjælp til indretningen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan kontaktes via mail info@villavejen.com, tlf.: 28 73 00 30 eller via Messenger på Facebook.