Køkken og Entré

Køkkenet og entréen er begge vigtige rum i dit hjem. Derfor har du brug for inspirerende og dekorative produkter, der fremhæver din personlige stil. Hos Villavejen finder du et spændende udvalg af forskellige nyttige og funktionelle produkter til både køkkenet og entréen. I vores sortiment finder du alt lige fra knivholdere til hylder og meget mere.. Læs mere.

 • Kniv magnet med runde hjørner - blå og egetræ
  Nyhed

  Smokey blue Classic knivmagnet 40 cm – Egetræ

  799,00 DKK
 • Smokey blue knivholder - egetræ
  Nyhed

  Smokey blue knivmagnet 40 cm – Egetræ

  799,00 DKK
 • Knivholder i egetræ - 6 kantet
  Nyhed

  Stor 6 kantet knivmagnet

  599,00 DKK
 • Classic knivmagnet 40 cm Garapa
  Nyhed

  Classic knivmagnet 40 cm – Garapa

  499,00 DKK
 • Classic knivmagnet 40 cm ipé
  Nyhed

  Classic knivmagnet 40 cm – Ipé

  499,00 DKK
 • Classic knivmagnet 40 cm egetræ
  Nyhed

  Classic knivmagnet 40 cm – Egetræ

  499,00 DKK
 • Ipé knivmagnet 40 cm
  Nyhed

  Knivmagnet 40 cm – Ipé

  499,00 DKK
 • Knivmagnet 40 cm til 6 knive
  Nyhed

  Knivmagnet 40 cm – Egetræ

  499,00 DKK
 • Knivholder på væg - garapa
  Nyhed

  Knivmagnet 40 cm – Garapa

  499,00 DKK
 • egetræs hylde 6 kantet
  Nyhed

  Hylde – 6 kantet

  499,00 DKK
 • Lille magnetisk knivholder på væg i egetræ
  Nyhed

  Lille 6 kantet knivmagnet

  499,00 DKK
 • 5 runde knager i sort.

  5 runde knager – sort

  495,00 DKK
 • magnetisk nøgleholder formet som et danmarks kort
  Nyhed

  Magnetisk nøgleholder – Danmarks kort

  479,00 DKK
 • sæt med 5 runde knager

  Sæt af 5 runde knager – træ

  445,00 DKK
 • træ bogstaver You´ll never walk alone

  You´ll never walk alone – træ

  380,00 DKK
 • Miniatistisk svævende egetræs hylde på hvid væg

  Svævende hylde – Egetræ

  379,00 DKK
 • Smuk egetræs hylde med sort beslag

  Hylde med sort beslag – Egetræ

  379,00 DKK
 • Runde knager sæt - grå - Afairytale

  Sæt runde knager – Farve

  342,00 DKK
 • 2 Monstera blomster
  Nyhed

  2 store monstera blade

  279,00 DKK
 • monstera blomster
  Nyhed

  Monstera – sæt af 4 stk

  199,00 DKK
 • Martini glas til væggen
  Nyhed

  Martini glas – træ

  99,00 DKK
 • Vin glas til væggen
  Nyhed

  Vin glas – træ

  99,00 DKK
 • champagne glas til væggen
  Nyhed

  Champagne glas – træ

  99,00 DKK
 • Margarita glas
  Nyhed

  Margarita – træ

  99,00 DKK
 • Milkshake dekoration
  Nyhed

  Milkshake – træ

  99,00 DKK
 • Drink glas til væg
  Nyhed

  Drinks glas – træ

  99,00 DKK
 • nøøøj, det for børn

  Bogstaver små i egetræfiner – enkeltvis

  20,00 DKK
 • Akryl bogstaver til børneværelset - fredag

  Store blokbogstaver i sort akryl – køb enkeltvis

  20,00 DKK
 • teksten #blemås til væg i sorte bogstaver

  Sorte bogstaver – køb enkeltvis

  20,00 DKK
 • philina julia navneskilt til dør

  Bogstaver i egetræfiner – køb enkeltvis

  20,00 DKK

Indret dit køkken med funktion og æstetik for øje

 

Leder du efter inspiration til indretningen af dit køkken? Uanset hvor stort eller hvor lille et køkken er, kan det være vanskeligt at indrette køkkenet, så det bliver et funktionelt rum, hvor du elsker at være, lave mad og spise.

Et køkken kan hurtigt komme til at virke upersonligt og sterilt. Det medvirker til, at du ikke rigtig har lyst til at opholde dig i køkkenet medmindre, at du laver mad, vasker op eller lignende. Og det går ikke, da køkkenet ofte fungerer som et samlingspunkt for mange familier. Det bør altså være et rum i din bolig, hvor din familie kan samles og nyde hinandens selskab.

For at opnå dette bør du lægge vægt på at vælge produkter, der tilfører både funktionalitet og æstetik til din indretning. Hos Villavejen fokuserer vi på at skabe produkter til køkkenet, der er forsynet med en vigtig funktion samt er en fryd for øjet. Du finder blandt andet smukke knivholdere og smarte hylder samt meget mere.

Finder du ikke det, du søger, kan det være en god idé at følge med her på siden, da der løbende kommer nye produkter i vores sortiment.

 

Brug pladsen i din entré på bedste vis

 

Selvom det måske ikke umiddelbart virker sådan, er en entré et yderst vigtigt rum i din bolig. Det er nemlig dette rum, der møder dig, når du kommer hjem. Derfor er det essentielt, at du føler dig hjemme, når du træder ind ad døren.

Har du ikke udnyttet pladsen på bedste vis i din entré, kan det hurtigt blive et rodet og kaotisk rum. Men hvis du i stedet tænker over, hvordan alle tingene placeres og bliver opbevaret, kan det gøre hele forskellen. Herved kommer din entré til at se pæn og nydelig ud, mens du lige såvel altid kan finde dine ting.

Hvis din entré trænger til en opgradering, er du landet på den helt rette side. I denne kategori finder du både knager, hylder, nøgleholdere m.m. De flotte knager kan bruges til at hænge dit og børnenes overtøj på. Du skal bare huske at hænge knagerne i den rette højde, så dine børn selv kan nå.

En hylde eller en nøgleholder er ydermere altid praktisk at have i din entré. Med en nøgleholder skal du eller din familie aldrig mere lede efter et sæt nøgler, når I har travlt med at komme ud ad døren.

 

Gør dit hjem personligt med dekorativt tilbehør til væggen

 

Brug dekorationer og pynt på væggen til at skabe den rette atmosfære og stemning i din bolig. Med vægdekorationer kan du lade kreativiteten få frit løb og sætte et personligt præg på din indretning.

At dekorere dine vægge gør et rum meget mere personligt og indbydende. Det er altafgørende, at du glæder dig til at komme hjem og føler dig glad lige så snart, du åbner døren. Hvad skal dit hjem udstråle for, at det kan lade sig gøre? Det kan blandt andet være, at du ønsker et motiverende eller inspirerende citat hængende i din entré. Eller måske er du vild med naturen, så det passer perfekt med dekorationer, der afspejler dette.

For at gøre dit køkken mere personligt er det ligeledes en fordel med stilfulde vægdekorationer. Her kan du for eksempel hænge dine favoritdrinks op eller lignende.

Vi tilbyder flere forskellige former for vægdekorationer i diverse størrelser, så du få den helt rigtige pynt på væggen i din bolig. Du finder ydermere vores pynt til væggen både i sort akryl samt i egetræ, så der er noget for enhver smag.

Hos Villavejen gør vi os umage for konstant at kreere nye lækre vægdekorationer og pynt til din entré og dit køkken. Du er velkommen til at tage et kig her på vores side og lade dig inspirere af vores produkter til væggen.

 

Unikke produkter til køkken og entré i et moderne dansk design

 

Når det kommer til indretningen af dit køkken og din entré, er det vigtigt, at du finder det helt rette interiør. Måske er du endda interesseret i produkter, som du ikke finder i alle danske hjem?

Hos Villavejen finder du en lang række af unikke produkter til køkken og entré i et moderne dansk design. Vi designer og producerer alle produkter her i Danmark, hvorfor du er sikret, at kvaliteten er helt i top.

På trods af at du får unikke og håndlavede produkter, kan de købes til en god pris. Det er nemlig vigtigt for os hos Villavejen, at alle kan få skønne og enestående produkter ind i deres hjem. Sætter du pris på kvalitet, dansk design og håndlavede produkter, er vores de helt rigtige for dig.

 

Få hjælp og inspiration til indretningen af køkken og entré

 

Udforsk vores mange skønne produkter og udvælg dine favoritter til dit køkken og din entré. Forkæl dig selv ved at sætte et personligt præg på disse rum. Har du allerede selv et af vores unikke produkter, kan du altid glæde en, du holder af, med en gave fra Villavejen.

 

Med produkter fra Villavejen er du garanteret kvalitet, du kan have i mange år frem i tiden. Du får desuden altid fri fragt, hvis du køber for over 449 kroner. Lige meget om du skal glæde en anden eller, om du køber noget til dig selv, skal du være opmærksom på, at din bestilling bliver produceret specielt til dig. Derfor kan der gå op til 7 dage før, vi afsender din ordre.

 

Har du brug for inspiration og hjælp til indretningen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan kontaktes via mail info@villavejen.com, tlf.: 28 73 00 30 eller via Messenger på Facebook.