Køkkenplakater, der skaber liv og hygge til madlavningen

Et hyggeligt indrettet køkken giver automatisk en større lyst til at opholde sig i rummet, og det hjælper farverige og indbydende køkkenplakater med at opnå. Uanset om du har et lille separat køkken, eller om du har et stort køkkenalrum, kan du skabe stemning, hygge og personlighed ved at tilføje plakater, der matcher din øvrige stil og indretning. Hos Villavejen har vi ikke kun interiør til børneværelset, men også plakater til køkkenet i mange forskellige designs. Se udvalget af de smukke plakater herunder, eller find plakater til børneværelset.

Pift indretningen op med plakater til køkkenet

Måske kender du til, at det kan være svært at gøre et køkken personligt og indbydende? Det kan der være flere grunde til. Det kan være, at du bor til leje og ikke har mulighed for at skifte elementerne i køkkenet, selvom du måske ønsker det. Eller det kan være, at du er vild med et hvidt og stilrent køkken, men mangler det sidste touch, som gør køkkenet til et inspirerende sted at opholde sig. Står du i en af disse eller en helt tredje situation og har lyst til at forvandle dit køkken med farverige plakater, kan vi hos Villavejen hjælpe.

Vi har nemlig et stort udvalg af farverige køkkenplakater, og du kan med garanti finde et design, som du synes om. Udvalget består af moderne plakater, som passer godt ind i tidens indretningsstil, hvor minimalisme kombineret med farver er populært. Eksempelvis kan du vælge imellem plakater, der udspecificerer, hvilke udskæringer der sidder hvor på dyret, eller du kan vælge de plakater, der har smukke madfotografier som motiv. Her kan du vælge mellem alt fra indbydende friske frugter til lækre desserter.

Udvalget af køkkenplakater er valgt efter deres enkle og minimalistiske udtryk. De passer godt sammen med resten af vores plakater og kan kombineres med vores designplader for at få en personlig vægdekoration. Udover de standardmål vi tilbyder køkkenplakaterne i, kan vi også lave dem på specialmål, hvis du eksempelvis har en ramme i nogle særlige mål, som du gerne vil bruge til billedet. I så fald kan du kontakte os via Facebook Messenger.

 

Sådan indretter du dit køkken med Villavejens køkkenplakater

Der skal ikke så meget til for at pifte køkkenet op og gøre det til en del af indretningen frem for blot at være en upersonlig og kedelig del af hjemmet. Nogle vælger at male væggene eller skifte grebene, og andre vælger at hænge plakater op de steder, hvor det kan lade sig gøre. Der er mange, der har fået øjnene op for, hvor stor en forskel disse små ændringer kan gøre for følelsen af at opholde sig i rummet, og køkkenet i høj grad er blevet et vigtigt rum at indrette.

Hvis du har pladsen til det, er det et godt indretningstip at kombinere flere forskellige plakater og sammensætte dem til en billedvæg. Det kunne eksempelvis være farvekoordineret, hvor du primært vælger gule eller rosa plakater, men du kan også vælge vores køkkenplakater med naturtema – eksempelvis denne køkkenplakat med kaktusmotiv. Det skaber en god sammenhæng, og du undgår, at udtrykket på billedvæggen bliver rodet.

Er pladsen i dit køkken knap, eller har du ikke vægplads til at hænge en plakat op, kan du i stedet vælge at stille en eller flere plakater på køkkenbordet. Det ser indbydende ud at stille flere plakater sammen som et stilleben, som du kan kombinere eksempelvis med en plante eller en bakke med olie og krydderier. Hvis du er glad for farver, skal du ikke være bange for at bruge dem. Et neutralt køkken har godt af et farverigt indspark, se eksempelvis denne orange plakat.

Mange vælger også at hænge en plakat op over deres kaffemaskine eller kaffehjørne. Vi har mange plakater til køkkenet med kaffe som motiv – det kunne være denne plakat med kaffebønner eller denne plakat med en kaffekop. Det skaber en god sammenhæng mellem funktionen og det visuelle.

Det skal være hyggeligt og inspirerende at opholde sig i køkkenet – det er baggrunden for det udvalg af køkkenplakater, du finder hos Villavejen.