glad baby der leger med sky spejl

Sød lille prinsesse som træner nakken på puslebordet.

 

Stimuler dit barn med et spejl

 

Skyspejlet i farver er perfekt til at hænge over puslebordet eller tage med på gulvet, når der skal leges. Alle spejle er særligt gode til nakketræning af din lille superhelt eller prinsesse, så I kan sætte gang i dit barns udvikling. Ligeledes er det vigtigt, at dit barn får lov til at se sig selv og udforske en ny verden, hvor spejlet vil stimulere dit barn til at lære sig selv bedre at kende, hvor en veludviklet motorik, selvværd og anatomisk forståelse er omdrejningspunkt. Når du køber et akrylspejl til dit barn, er I sikret mange timers sjov, leg og underholdning mange år frem.
Finurlige farver og sjove former kan i den grad være med til at sætte skub i dit barns kreativitet og fantasi, hvorfor det er vigtigt at du byder disse velkommen på børneværelset. Med et spejl vil både refleksionen af barnet selv og selve spejlets udformningog design have betydning for udfaldet af de mange timers sjov og leg, I vil få nytte af.

Unikt, personligt og funktioner

 

Nu kan du lade dit barn gå på opdagelse i en hel ny verden med et Skyspejl, der nemt kan bruges både over puslebordet og til leg på gulvet. Spejlet er nemt at afmontere fra væggen, da det ikke kræver brug af værktøj og der er ingen synlige skruer.
Skyspejlets søde og bløde former gør det ideelt at anvende i forskellige hverdagssituationer med dit barn, hvor det kan være med til at stimulere din lille superhelt eller prinsesse. Pift børneværelset op med fine former og sjove farver, der med garanti vil gøre børneværelset unikt og personligt. Det kan være en udfordring at finde interiør til børneværelset, der er unikt, personligt og som også har en funktion, der kan være med til at udvikle dit barns evner. Et spejl er ideelt at have på børneværelset, da familiens mindste medlem kan bruge et spejl i mange år fremover, både som spæd og ung teenager, vil et spejl en berettigelse på værelset.

Vælg mellem flere forskellige farver

 

Skyspejlet fås i et væld af forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige nuance til dit barns værelse. Vælg eksempelvis mellem grå, lyserød og mintgrøn her. Det vil bringe lyse og rolige farver ind i børneværelset. Du kan også vælge spejlet i egetræ, hvis du er på udkig efter et mere naturligt udtryk – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan med fordel byde naturen inden for på børneværelset og mikse naturlige materialer og farver for at skabe ro og charme, men også for at give dit barn den rette stimulering på børneværelset.
Sikkerheden er i top
Spejlglas og små børn er ikke en god kombination, hvorfor spejlet ikke er lavet af glas, men af akryl. Dette gør Skyspejlet sikkert at anvende både over puslebordet eller på gulvet, når der skal leges og udforskes en ny verden. Ligeledes gør beslagene på bagsiden af akrylspejlet det nemt at fjerne fra væggen, så I kan tage det med på gulvet til leg og sjov.

Sky spejl ved puslebord

Skyspejl i egetræ