Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Medaljeholder

Nu har du mulighed for at udstille din lille sportsstjernes medaljer på børneværelset med en medaljeholder i et flot og kreativt design.

Når dit barn kommer hjem med medaljer fra fodboldkampen eller tennisturneringen, kan det være en udfordring at finde en god plads til dem på værelset, og alt for ofte bliver de lagt på en hylde, hvor de blot vil samle støv. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

Her kan du hænge medaljerne op på en af vores medalje ophæng, og vi har flere forskellige designs at vælge imellem, så du kan finde det helt rette til dit barns værelse.

Hvis dit barn dyrker sport, ved du som forælder, hvor vigtigt og betydningsfuldt det er for din lille guldklump, at medaljerne får en central plads på værelset.

Du kan derfor med fordel købe en medaljeholder, som kan udstille dit barns medaljer, så de kan blive vist frem til familie og venner.

Du kan også kombinere vores medalje ophæng med vores navneskilte eller greb, så du skaber rød tråd på børneværelset.

Gå på jagt i vores store sortiment af interiør til børneværelset, så du kan skabe en personlig, hyggelig og tryg atmosfære på børneværelset, så det bliver et rum, hvor dit barn har lyst til at være.

 

Skræddersy din egen medaljeholder

 

Medalje holderVi ved, hvor stor forskel der kan være på børn og deres fritidsinteresser – derfor har vi også gjort det muligt for dig og dit barn at skræddersy jeres egen medalje holder, så den passer lige præcist til dit barns favorithobby, navn og yndlingsfarve.

Du kan skrives dit barns navn, sportsgrenen eller noget helt tredje, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan skræddersy medalje ophæng.
Størstedelen af vores medaljeholdere måler 45 centimeter i bredden og skæres alle af 6 millimeter krydsfiner i egetræ.

Vi har valgt egetræ, fordi det er en smuk træsort, såfremt man ønsker det naturlige udtryk, samtidig med at det er utrolig holdbart og ældes flot med tiden. Vi tænker altid over hver en detalje, når vi udvikler, designer og producerer nye produkter til vores sortiment. Vi ved, hvor meget det betyder for dig, som forælder, at kunne give dit barn flot og holdbart interiør til værelset, som kan glæde dit barn i mange år fremover.

Vi gør en dyd ud af at designe vores produkter med kvalitet og holdbarhed for øje, så du ved, at vores produkter vil kunne holde i mange år og muligvis også gå i arv fra barn til barn.

 

Medaljeholdere er også for voksne?

 

Villavejen sælger naturligvis til familiens mindste medlemmer, men hvis du har et legebarn eller en sportsstjerne gemt i dig, er der intet i vejen for, at du selv pryder hjemmets øvrige rum med en medalje holder.

Vores produkter kender ingen alder, og du kan derfor også gå på opdagelse i vores sortiment af medalje ophæng med dig selv som bruger for øje.

Måske du spiller fodbold på hobbyniveau med gutterne tirsdag aften eller løber med veninderne i fritiden?

 

Vælg mellem vores fine farver

 

Ikke nok med at du kan bestemme, hvad der skal stå på medaljeholderen, du kan også vælge mellem 2 forskellige farver, så du kan designe medaljeholderen, så den matcher stilen på dit barns værelse.

Du kan vælge mellem sort og egetræ med sit naturlige udtryk.  Vi prøver så vidt muligt altid at imødekomme dine ønsker, da vi ved, hvor vigtigt det er, at nyt interiør til børneværelset er i top og matcher den eksisterende stil.

 

Besøg Tegnebrættet, og bliv meddesigner

 

Vi oplever ofte, at vores kunder har mange gode ideer til nye designs, der kan pryde ethvert børneværelse – derfor har vi skabt Tegnebrættet, som du kan besøge, hvis du ønsker at blive meddesigner på nye interiørprodukter til børneværelset.

Måske din ide udspringer fra dit barns favoritmotiv, farve eller noget tredje, og vi vil med glæde høre fra dig, såfremt du ligger inde med en god idé eller et godt design.

Vi opfordrer dig til at skitsere dine ideer på bedst mulig vis, og så kan vi tage en snak om, hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre.

Villavejen er for dig, der ønsker at skabe et personligt børneværelset med unikke og charmerende produkter, som ikke umiddelbart ses på ethvert børneværelse.

På mange af vores produkter har du nemlig mulighed for at skræddersy produktet i større eller mindre grad i form af farve og tekst – og måske du endda bliver meddesigner på et af produkterne på dit barns værelse.

Gå på jagt i vores sortiment, og oplev hvordan mange af vores forskellige produktkategorier hænger sammen, så du har mulighed for at skabe en rød tråd på dit barns værelse. Det kunne eksempelvis være en lampe, et spejl og greb i samme motiv og farve.

 

Villavejen er dansk design og kvalitet i top

 

Når du handler hos Villavejen, er du altid sikret kvalitet der er i top – vi maler alle vores produkter på bestilling, så du altid er sikret et nymalet produkt, og vi laver alle vores produkter i hånden.

Det betyder, at vi har mulighed for at gennemse alle produkter og lave kvalitetskontrol, så du ikke får et produkt ind ad døren med skrammer og ridser. Vi designer selv alle vores produkter – nogle gange sammen med vores kunder – og det betyder også, at vores designs er unikke.

Hos Villavejen er du også altid sikret en god kundeservice, der på bedst mulig vis vil besvare de spørgsmål, du måtte have, og imødekomme de ønsker, du måtte have.

Vi elsker at kræse om vores kunder, så familiens mindste medlemmer kan få et flot og personligt værelse, hvor der skal være plads til leg, sjov og læring. Vi ved nemlig, at børneværelset er et utrolig vigtigt rum i hjemmet, hvor din guldklump skal vokse, lære og føle sig tryg.