Børnelamper – lampe til børneværelset

Det kan være svært at finde den helt rette natlampe til børneværelset, men hos Villavejen får du et spændende og bredt udvalg af personlige børnelamper, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den børnelampe, som vil passe perfekt ind på dit barns værelse – hvad end det er en lampe til pigeværelset eller drengeværelset. Læs mere.

mere Hos Villavejen får du personlige og unikke børnelamper i håndlavet dansk design, og det er det rette sted, hvis du er forældre, der går op i flot interiør til børneværelset, eller hvis blot har lyst til at forkæle dit barn en smule. Herudover får du gratis fragt ved køb over 449kr., og altid en god og kompetent kundeservice, såfremt du skulle have spørgsmål til nogle af vores lamper til børneværelset eller lignende.

 

Køb en personlig natlampe til væg med navn

 

børnelamperHos Villavejen har du rig mulighed for at sætte et personligt særpræg på børneværelset, eftersom du her kan købe natlamper med dit barns navn indgraveret. Du skal blot vælge like akkurat det motiv, som du mener vil passe bedst ind på værelset, og herefter skal du indtaste dit barns navn i tekstfeltet, og så bliver det indgraveret i selve børnelampen. Se fx den populære skylampe i træ, som er symmetrisk skåret, og dermed giver et behageligt og roligt lys på børneværelset. Denne børnelampe fungerer fantastisk som vågelampe eller natlampe, og den vil med garanti ikke vække den lille om natten. Den er desuden udstyret med LED strips på bagsiden, og den sidder helt tæt op ad væggen, eftersom den kun er 1,5 cm dyb. Du vil derfor ikke blive blændet, hver gang du tænder natlampen, og du kan derfor roligt tænde den om natten, såfremt du skal finde noget på børneværelset, uden at risikerer at vække dit barn. Denne personlige skylampe fås i mange forskellige farver, lige fra lyse lilla til mintgrøn, så det er bare om at vælge lige akkurat den farve, der vil passe bedst ind på dit barns værelse. Se i øvrigt vores matchende udvalg af ure med motiver af skyer.

 

Find den helt rette børnelampe til pige- og drengeværelset

 

Et andet særligt populært produkt er luftballon-natlampen i træ, som også efterlader en god i stemning i børneværelset grundet det rolige og behagelige lys. Du kan vælge at få denne model med eller uden flag, og herudover kan du ligeledes vælge mellem et hav af flotte farver. Vågelampen leveres med ophæng samt CE godkendt LED på bagsiden, så den er klar til at blive hængt på, lige så snart den bliver leveret til din hoveddør. Det er desuden værd at bide mærke i, at alle varer males på bestilling, så du kan være sikker på, at du får en nymalet og fin børnelampe leveret ved hver eneste køb hos Villavejen.

Ønsker du denne luftballon-natlampe som vågelampe på børneværelset, har du også mulighed for at få dit barns navn indgraveret, såfremt du ønsker at give den et mere personligt præg. Men hvis du blot ønsker at lade børnelampen være, som den er, og ikke ønsker at give den et mere personligt præg, skal du huske at angive ”XXX” i tekstfeltet, så der ikke bliver nogen misforståelser. Luftballon-natlampen vil med garanti passe perfekt ind på både drengeværelset og pigeværelset. Du skal blot vælge farven, og om du ønsker, at der skal være på eller ej.

 

Køb maske- og flagermuslamper til den lille superhelt i familien

 

Er du på udkig efter børnelamper til drengeværelset, kan du hos Villavejen finde et bredt udvalg af superseje børnelamper i træ, bl.a. maske og flagermus motiv, som vil pakke perfekt ind til et superhelte-inspireret børneværelse – og hvilken dreng vil ikke ønske sig det? Disse børnelamper vil med garanti kunne give det sidste finish på det ultimative superhelteværelse, og disse giver desuden et dejligt og behageligt lys på værelset. De kan både bruges til godnatlæsning, hyggebelysning eller blot som vågelys, og herudover er de produceret i kvalitetstræ, så de kan holde i mange år fremover og evt. gives videre til lillebror.

Grundet den flotte sorte farve vil disse modeller passe perfekt til en hvid eller lyseblå væg, og stå som en rigtig fin kontrast. Er der en lille superhelt gemt i din dreng, er du nødsaget til at anskaffe disse børnelamper, som desuden vil kunne matche hinanden rigtig fint. Dit barn vil med garanti nyde at ligge og blive fascineret af disse flotte motiver, samtidig med at de har en praktisk funktion og giver børneværelset det nødvendige lys. Vi forhandler desuden et stort udvalg af andre superhelteprodukter og prinsesseprodukter her på Villavejen.

 

Vågelamper til børneværelset – dansk og unikt håndlavet design til en god pris

 

Når det gælder det helt rette interiør til børneværelset, kan det være ganske svært at få fingrene i produkter, som ingen andre har. Men hos Villavejen kan du designe din helt egen børnelampe ved at vælge et unikt motiv samt lige akkurat den farve, der vil passe bedst ind på dit barns værelse. Du har både mulighed for at vælge imellem flotte dyremotiver, såsom løve-, sommerfugle-, ugle- eller dinolampen, eller hvad med den fine brandbil- eller traktorlampe til de børn, der altid har fart over feltet? Mulighederne er mange, så det er bare om at vælge, men én ting er helt sikkert: Det vil med garanti være med til at stimulere dit barn, og udvikle hans eller hendes kreative sans, samtidig med at det vil give børneværelset et ekstra pift.

Villavejen er altså din foretrukne onlinebutik, såfremt du sætter pris på dansk design i høj kvalitet og produkter med personligt twist. Gå på opdagelse i de mange forskellige modeller og oplev en verden af skønne farver og fantastiske motiver. Forkæl din lille pige eller dreng og sæt et personligt særpræg på værelset med de unikke børnelamper fra Villavejen. Husk desuden, at du altid får fri fragt ved køb fra 449 kr., og at du ligeledes har mulighed for at kontakte kundeservice, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Køb natlamper til børneværelset, som giver et dæmpet og roligt lys – fordi dit barn fortjener det.