Navneskilt i egetræ til børneværelset

Navneskilte til børneværelset er med til at gøre rummet mere personligt og unikt, og du finder hos Villavejen et bredt og spændende udvalg af forskellige modeller i alverdens farver og former – du vil derfor have rig mulighed for at finde lige nøjagtig det skilt, som vil passe perfekt ind på dit barns værelse, hvad end du har en lille dreng eller pige. Læs mere.

Navneskilte i malet træ :

Navneskilte i akryl :

Villavejen er det perfekte sted for dig, der sætter pris på dansk design i høj kvalitet, og som ligeledes er vild med produkter, der kan være med til at gøre et rum mere personligt og særligt. Et børneværelse er jo et ganske specielt sted, da det er her dit barn kan få lov til at udvikle sig og lege, så hvorfor ikke pifte det ekstra op med et navneskilt til døren? Det vil med garanti kunne være med til at tilføje noget ekstra charme og personlighed i hjemmet, og hos Villavejen har du som sagt mulighed for at finde lige akkurat den model, du leder efter, grundet det brede og spændende udvalg af forskellige navneskilte. Herudover får du altid fri fragt ved køb over 449 kr., samt masser af vejledning såfremt du skulle have nogle spørgsmål.

 

Køb et sky-navneskilt til børneværelset og gør rummet mere personligt

Navneskilt til børneværelsetHos Villavejen kan du finde et stort og spændende udvalg af forskellige navneskilte i alverdens former og farver. Se f.eks. de fine og populære sky-navneskilte, som både fås med stjerner og hjerter, og som du desuden både kan vælge at få i grå, lyseblå, lyserød, mintgrøn, lyselilla osv. Du skal blot vælge lige akkurat den model, du bedst kan lide, og som matcher bedst med dit barns værelse, og herefter skal du skrive dit barns navn i tekstfeltet – her kan du helt selv bestemme, hvad du gerne vil have til at stå, alt efter om du ønsker, at det skal være dit barns kælenavn eller blot dit barns rigtige navn. Det er desuden værd at lægge mærke til, at alle varer, der sælges hos Villavejen, males på bestilling, så du altid er sikret et fint og nymalet produkt ved levering. Hæng eksempelvis sky-navneskiltet ude foran døren på børneværelset, eller måske det i stedet skal hænge inde i rummet, så dit barn altid har mulighed for at kigge på det. Det vil med garanti være med til at pifte rummet gevaldigt op og give det en vis charme og personlighed – eksempelvis i samspil med vores fine knager eller spejle til baby.

 

Sæt prikken over i’et på superhelteværelset med et super sejt navneskilt

Er der en lille superhelt gemt inde i din dreng, og har han et superhelte-inspireret værelse, kan du tilføje det sidste finish med enten et navneskilt i et sejt maske-design, eller et cool flagermus-design, hvor dit barns navn står skrevet henover. Mulighederne er mange, men det vil med garanti kunne gøre din søns superhelteværelse endnu flottere og gøre selve temaet mere gennemført. Giv din egen lille superhelt et navneskilt på døren, eller vælg at hænge det over hans seng – du har valget imellem sort eller træ. Navneskiltet er desuden skåret i 6 mm krydsfiner, så de hænger helt tæt op ad væggen og vil stå i flot kontrast til enten en hvid, grå eller lyseblå baggrund. Forkæl dit barn med et gennemført værelse, og sæt prikken over i’et med enten et flagermus-navneskilt eller et navneskilt med en sej maske på – han vil med garanti elske det og vores mange andre superhelteinspirerede produkter.

 

Et navneskilt er meget mere end blot vægdekoration

Et skilt med dit barns navn vil naturligvis pifte enten væggen eller døren op, men samtidig er det med til at sætte et personligt særpræg i jeres hjem. Det giver noget ganske særligt, at dit barns navn står skrevet på døren, så han eller hun virkelig vil føle sig hjemme og godt tilpas i sit eget værelse. Herudover skaber det desuden bare en rigtig god og hyggelig stemning. Se bl.a. det store og spændende udvalg af fine krone-navneskilte til det ultimative prinsesseværelse, eller hvad med et navneskilt med Amors pil i træ? Du kan også vælge at få lavet et dørskilt, hvor der står skrevet ’little drummer’, såfremt der skulle gemme sig en lille trommespiller i familien. Dette er også lavet af 6 mm krydsfiner og vil derfor kunne holde til lidt af hvert. Endelig kan du også vælge et standard navneskilt, hvor det blot er dit barns navn, der står skrevet uden alt muligt hurlumhej – navnet vil ca. være 10 cm højt, og her har du mulighed for at vælge imellem træbogstaver i enten guld, sølv, sort eller træ. Du bør desuden her være opmærksom på, at navnet ikke må være et dobbelt navn som f.eks. Anne Mette, og såfremt dit barn hedder et dobbeltnavn, er du nødsaget til at købe to separate navneskilte. Mulighederne er altså mange, når det gælder navneskilte til børneværelset, så det er bare om at vælge lige akkurat det skilt, som bedst matcher dit barns ønsker og personlighed.

 

Navneskilt til døren – perfekt til den lille eller de nyebagte forældre

Vores navneskilte er som skabt til at pynte de kære smås rum, og det uanset, om der er brug for lidt ekstra til drenge- eller pigeværelset. Netop derfor er det en oplagt gave til det nybagte forældrepar eller til jeres egne børn. Et navneskilt til døren vil gøre den lille hyggelige ”hule” mere personlig og sikre trygge, genkendelige rammer. Vi har noget til alle og enhver, så om den lille er vild med Batman eller heste, er intet problem. Vores navneskilte til døren er desuden den perfekte mulighed, når du skal på gavejagt, eftersom du har mulighed for at give noget personligt.

Klik dig gennem vores udvalg her på siden – mon ikke du falder over noget, der kan bruges til det nybagte forældrepar, eller når børneværelset derhjemme trænger til lidt ekstra personlighed? Hos os kan du altid forvente dansk håndværk i høj kvalitet, hvilket er din sikkerhed for et produkt, der holder i mange år. Vi garanterer hurtig levering, så er du sent ude efter gaver, gør vi alt, vi kan for at få navneskiltet frem i tide, så du kan glæde modtageren med en personlig og sød gave.

Villavejen er for dig, der er til personlige produkter i dansk design

Er du på udkig efter nyt og flot interiør til børneværelset, eller har du blot lyst til at forkæle dit barn en smule, vil det være oplagt med et fint navneskilt. Hos Villavejen vil du nemt kunne finde lige akkurat det skilt, som passer til dit barns værelse, da du her både finder superhelte-skilte, samt skilte til små prinsesser. Navneskilte er både perfekte som vægdekoration, og herudover er det oplagt at have hængende på døren, så man ikke længere vil være i tvivl om, hvem der bor i hvilke værelser. Få fingrene i et personligt og unikt navneskilt fra Villavejen, og få dansk kvalitetsdesign til en overkommelig pris. Husk desuden, at du får gratis fragt ved køb over 449 kr., og skulle du have nogle spørgsmål enten til produkterne eller lignende, kan du altid sende en mail til info@villavejen.com, eller ringe til telefonnummer 28 73 00 30.