Plakat til børneværelset – med dyr & bogstaver m.m. 

Her hos Villavejen tilbyder vi skønne plakater til børn, der er designet, så ethvert barnehjerte vil kunne finde noget finurligt eller nuttet, der kan passe ind i børneværelset, lige meget hvilken personlighed barnet har, og hvilken dekorationsstil barnets forældre har. Læs mere.

Vi har lageret fyldt med materialer, der efter bestilling bliver til børneplakater med nuttede motiver, skønne dyr, fine højdemålere og bogstaver, der både former bedårende sætninger og alfabetet både i stort og småt. Alle vores plakater har sin egen personlighed, og de kan i den grad være med til at sætte prikken over i’et på børneværelset, hvad enten det en dreng eller pige – så kig vores store udvalg igennem, hvor der er noget for enhver smag.

Børneplakater med søde motiver

plakater til børnVi producerer en personlig plakat til dig og dit unikke børneværelse lige efter dit behov – det eneste, som du skal gøre, er blot at vælge motiv og størrelse. Hos Villavejen laver vi en skøn blanding af en plakat med dyr og diverse ord eller bogstaver, så barnet, du har i tankerne at købe ind til, kan blive bekvem med ordleg allerede i en tidlig alder eller blot blive motiveret af sætninger som ”Små hjerter kan også føle store ting”. Vores børneplakater med tekst er en helt unik mulighed for at tilføre børneværelset i hjemmet ekstra krydderi.

En fin plakat med dyr

Leder du efter plakater til børneværelset, er der på denne side god mulighed for unik vægudsmykning til barnet, der er vild og ukuelig som krokodillen, hurtig og parat som det lærenemme egern, sky og bedårende som den fine ræv eller stille og eftertænksom som pindsvinet. Vi har alle typer plakater til børn, og der skal nok være lige noget, der passer til øjestenen. Hos Villavejen tilbyder vi at printe personlige plakater med dyr, der næsten lader til at poppe ud af rammen og ud i børneværelset, så det hele får en mere virkelig og utrolig indvirkning på det lille værelse.

Personlige plakater til børn

Vi tilbyder hos Villavejen et flot udvalg af søde plakater med dyr og tekst til ethvert barn og dets forældre. Baggrundsfarverne på børneplakaterne er i både grå, lyserød og lyseblå, så det passer til ethvert dekorationstema, og ønskes det, at denne dekoration skal kunne være til at interagere med, er det også muligt at bestille søde højdemålere hos os i en fast højde på 106, hvor man løbende kan holde øje med barnets vækst og markere dato udfor de cm, som barnet er under målingerne. Der skal blot sørges for, at højdemåleren er hængt op, således at dens bunden er præcis 36 cm over gulvet, og så kan der afmåles som en sjov aktivitet et par gange om året, indtil at barnet når en højde på 140 cm.
Til højdemålerne medfører enten en løve og teksten ”King of the jungle” eller en enhjørning med teksten ”Every little thing she does is magic!” så der er noget til både den klassiske pige og dreng.
Vores plakater til børn giver kort sagt en utrolig god mulighed for jer til at designe et utrolig sødt og personligt børneværelse, der vil være noget helt for sig selv, hvilket barnet med sikkerhed vil være helt vild med.

Plakat med tekst

På vores børneplakater er printet søde, motiverende tekster, der omhandler dét at smile hver dag eller at gå rundt og bære store følelser, trods man stadig er ’et lille hjerte’, fordi man jo stadig blot er et barn. Vi har også plakaten til børneværelset af den lille ræv, hvor der på engelsk henover står ”Cuteness overload” den vil eksempelvis passe perfekt ind i værelset hos den søde, lille pige, og vil ligesom de andre, nuttede motiver være med til at give rummet ekstra kulør og liv, og så bringer de et smil på læben.
Er du interesseret i at lære et barn og bogstaver og ordsammensætninger, så er det netop ideelt at disse plakater har sætninger, både på dansk og engelsk, som børn vil lære at genkende og tyde med blot lidt voksenhjælp – ellers tilbyder vi også plakater med tekst med det danske alfabet henover hovedet på et pindsvin, en krokodille eller et egern, hvor alle 28 bogstaver står både som stort og småt, så ordlegen kan begynde allerede på børneværelset. Er barnet, som en af vores plakater med tekst er tiltænkt til, i børnehavealderen eller endnu yngre, så kan en sådan børneplakat hjælpe med at lære barnet alfabetet at kende, allerede inden skolen begynder, og på den måde være med til at skabe en ekstra gunstig skolestart. Der er utrolig mange muligheder, og der skal nok være den helt rigtige plakat, og det er uanset, om du leder efter plakater til den lille dreng eller pige.

Se det store udvalg hos Villavejen.com

Tag et kig på alle de fine plakater og ikke mindst højdemålere, som du kan finde her på vores side, og husk, at vores udvalg hele tiden vokser. Vores udvalg stopper ikke her – husk, at vi har meget andet skønt boligtilbehør som lamper, spejle, hylder og smådekoration, som du kan mikse og matche med disse skønne plakater til børn.
Kom regelmæssigt tilbage for at sikre, at du holder dig opdateret, eller følg os på en af vores sider på diverse sociale medier.

Dansk design og hurtig levering

Vi vægter kvalitet og service utrolig højt, hvorfor alle vores produkter naturligvis er i dansk design, så det kun er den bedste kvalitet, der bliver sendt hjem til dig. Endvidere skal hverken du eller barnet trippe længe efter bestillingen er blevet lagt, i og med at vi altid leverer hurtigt, så I kan nyde de nye køb hurtigst muligt og altså få pyntet børneværelset op snarest.