Pift børneværelset op med smukke citater og tekster

 

Hvis der er noget, som virkelig kan pifte børneværelset op, så er det søde citater og tekster. Hos Villavejen finder du et stort sortiment af citater og tekster, som du kan hænge op på væggen på dit barns værelse, så du kan gøre rummet mere unikt, personligt og hyggeligt.

Vi har mange forskellige varianter, så du kan finde netop det citat eller den tekst, som passer til dit barns værelse. Mulighederne er mange for at pynte væggen med andet end billeder, så værelset bliver mere helstøbt og dekorativt.

Man skal også huske på, at børneværelset er et meget specielt sted, hvor der også skal være plads til leg og udvikling, så hvorfor ikke pifte væggene op med bogstaver og citater, så dit barn i en tidlig alder kan kigge på disse, så de senere virker genkendelige?
Citater og tekster passer perfekt ind på børneværelset, hvad end du har en lille prins eller prinsesse derhjemme. Du kan nemlig helt selv vælge imellem vores mange forskellige varianter og selv skræddersy, hvad der skal stå på væggen, så du kan finde noget, som passer hjem til jer.

Tag dit barn med til drømmeland

 

Med vores citater og tekster kan du skabe det helt perfekte sovehjørne på børneværelset. Skriv ’drøm sødt’ eller ’sov godt’ på væggen, og dekorer eksempelvis også med vores skylampe, som vil sende dit barn til drømmeland. På denne måde skaber du en unik, rolig og hyggelig stemning på værelset, så dit barn føler sig tryg i rummet – noget som er utrolig vigtigt på børneværelset!  Vores ’drøm sødt’-citat fås både i egetræsfinér eller malet i sort, guld eller sølv, så der både er noget til pige- og drengeværelset. Alle vores produkter er desuden malet på bestilling, så du altid er sikret et flot og nymalet produkt, som ikke har været i andres hænder end dine.

 

Personliggør børneværelset med et navneskilt

 

Hos Villavejen finder du også et stort udvalg af forskellige navneskilte, som du eksempelvis kan hænge på døren ind til dit barns værelse. Hvis du gør dette, vil din lille prins eller prinsesse med garanti føle, at værelset er mere unikt og personligt. Et navneskilt på døren er meget mere end blot vægdekoration.
Gå på opdagelse i vores mange forskellige navneskilte på vores side, og miks og match disse med vores forskellige citater og bogstaver, så du kan fuldende temaet på værelset.

 

Lær dit barn alfabetet med dekorative bogstaver

 

Søde citater og bogstaver kan også meget andet end blot fungere som dekorative elementer på børneværelset. Med vores ABC kan du nemlig placere hele alfabetet på væggen, så du i en tidlig alder kan begynde at lære dit barn alfabetet. Det er en hyggelig og sjov måde at gøre dette på frem for at kigge i en bog eller andet. Du kan både købe vores ABC i et flot naturligt udtryk eller i farve, så du kan være sikker på, at det passer til dit barns værelse. Det leveres med dobbeltklæbende tape på bagsiden, så det er klar til at blive hængt op, straks efter det er kommet ind af døren.

 

Indret et legehjørne i stuen

 

Du kan kreere dine helt egne ord og sætninger med vores tekster og bogstaver – det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der skal stå på væggen hjemme hos jer. Mange af vores kunder har udfoldet deres kreativitet med vores tekster og eksempelvis skrevet ’legehjørnet’ på væggen. Det giver dig mulighed for at dedikere et hjørne i eksempelvis stuen til leg og sjov, så dit barn ved, hvor der må leges, og hvor der skal være plads til voksenhygge. Det er både flot og dekorativt at se på, men tjener også et praktisk formål. Du kan også bruge vores tekster i entreen, sammen med vores mange forskellige knager, så du kan lave en garderobe til din lille superhelt eller prinsesse. På denne måde bliver det med garanti sjovere at hænge jakken på plads, når man kommer hjem. I bund og grund kan vores tekster og bogstaver både fungere som dekorative ting i hjemmet, men også have et praktisk formål.
Og hvem siger, at det kun er børnene, der må have tekster og citater hængende på værelset? Mange af vores kunder laver også deres helt egne og unikke citater og placerer dem i køkkenet og soveværelset – citater og tekster er altså ikke kun for børn!

 

Dansk design og høj kvalitet

 

Når du køber interiør til børneværelset fra Villavejen, kan du altid være sikker på, at det er den bedste kvalitet, du får ind af døren. Alle vores produkter er håndlavede, og der bliver altid kræset om selv den mindste detalje. Vi er heller ikke bange for at lege med forskellige farver og former, som kan kickstarte dit barns kreativitet. Det betyder nemlig meget, at dit barn bliver introduceret for flotte farver og sjove former allerede tidligt i livet. Derfor vil du også opleve, at mange af vores produkter kan købes i mange forskellige farver, samt at motiverne går igen på mange af vores produktkategorier. Vi designer også selv alle vores produkter, og en gang imellem er det endda vores kunder, som har en god idé til nye produkter i sortimenter. Vi er altid interesserede i at høre fra dig eller din lille guldklump, hvis I ligger inde med en god idé til et nyt design. Besøg Tegnebrættet og læs meget mere om, hvordan I bærer jer ad, hvis I har en god og kreativ idé til et nyt produkt, der passer ind i vores sortiment.
Husk, du får altid fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kroner, og vi sørger for, at du har din pakke i hånden hurtigst muligt. Du er ydermere også velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du skulle have nogen spørgsmål – vi tager altid telefonen, så vi kan guide og hjælpe dig på bedst mulig vis.