Babyspejl – Spejl til baby og børn

Et babyspejl er en rigtig god idé til børneværelset, da det både er dekorativt og fint at se på, samtidig med at det stimulerer dit barn og er med til at udvikle dets evner. Det er dog ikke altid lige nemt at finde det helt rette spejl til baby, men hos Villavejen har du rig mulighed for at finde lige akkurat den model, du på udkig efter, grundet det spændende og brede udvalg af babyspejle. Læs mere.

 • Tog spejl på hylde på børneværelse

  Tog spejl – træ

  349,00 kr.
 • Spejl formet som en luftballon - egetræ

  Luftballon spejl – træ

  349,00 kr.
 • Baby måne spejl til værelset

  Måne spejl – træ

  349,00 kr.
 • Baby Spejl til børneværelset formet som en traktor med navn

  Traktor spejl – træ

  349,00 kr.
 • Spejl billed I hvidt sky spejl af baby

  Sky spejl (hvid) – valgfri farve

  349,00 kr.
 • Pusleområde med sky spejl i grå på væggen

  Sky spejl (grå) – valgfri farve

  349,00 kr.
 • Babyspejl til børneværelset

  Sky spejl (lyserød) – valgfri farve

  349,00 kr.
 • Sommerfugl Spejl til baby ved puseplads

  Sommerfugl spejl – farve

  349,00 kr.
 • Spejl med egetræsfiner og formet som en sommerfugl

  Sommerfugl spejl – træ

  349,00 kr.
 • Spejl skåret som en maske - sat op ved puslepladsen

  Maske spejl – farve

  349,00 kr.
 • Hvidt sløjfespejl på grå væg

  Sløjfe spejl – farve

  349,00 kr.
 • Elefant spejl i grå farve til børneværelset

  Elefant spejl – farve

  349,00 kr.
 • Elefant spejl i egetræ til drenge værelset

  Elefant spejl – træ

  349,00 kr.
 • Pirat skib spejl

  Pirat skib spejl – træ

  349,00 kr.
 • Skyspejl i egetræ, god til nakketræning

  Sky spejl – træ

  349,00 kr.
 • Sløjfe spejl i egtræ på pigeværelse

  Sløjfe spejl – træ

  349,00 kr.
 • Maske spejl til børneværelset

  Maske spejl – træ

  349,00 kr.
 • Sky spejl i lyseblå med beslag

  Sky spejl, blå – valgfri farve

  349,00 kr.
 • pyntespejl til børneværelset formet som en sløjfe

  Sløjfe Pyntespejl – træ

  299,00 kr.

Her har du mulighed for at få fingrene i dansk design i høj kvalitet samt produkter, der vil sætte et helt særligt og unikt særpræg på dit barns værelse.

Børneværelset er nemlig et ganske særligt rum, da det er her, dit barn for første gang får mulighed for at opleve og udforske verden, og det er derfor ganske vigtigt, at værelset er fyldt med finurlige former og skønne farver, som vil kunne stimulere dit barn og udvikle dets kreative sans allerede fra start – og det er netop dette, de personlige babyspejle fra Villavejen kan bidrage til. Herudover får du altid gratis fragt fra 449 kr., samt god kundeservice af kompetente og dygtige medarbejdere.

 

Udfordr og stimulér dit barn med et babyspejl i skyform

Babyspejl til børneværelsetHos Villavejen kan du bl.a. få fingrene i det populære skyspejl, som lige nu fås til en rigtig god pris. Dette babyspejl er lavet af 6 mm træ samt akryl, som ikke er udstyret med skarpe hjørner, og det er dermed den mest sikre løsning, og herudover vil det ikke gå i stykker, såfremt du skulle være så uheldig at tabe det på gulvet.

Det sky formede babyspejl har en højde på 23 cm, det er 38 cm i bredden og har en dybe på 1,8 cm. Herudover har du et hav af valgmuligheder, når det kommer til farven, så du kan vælge lige akkurat den nuance, som vil passe bedst ind på dit barns værelse – vælg bl.a. imellem gul, træ, lyseblå, lyserød, mintgrøn og mange flere, så du kan få det mest passende spejl til børneværelset. Det gælder både et spejl til pigeværelset, men i særdeleshed også et spejl til drengeværelset.

Find desuden vores flotte udvalg af skyure og natlamper med lignende motiver.

 

Spejl til børneværelset uden grimme skruer

 

Enhver forælder kender til problemet med, at det kan være svært at gemme de grimme skruer, der er en nødvendighed, når man skal hænge noget op, som f.eks. babyspejle. Men dette bliver ikke et problem med skyspejlet, da det er monteret med et beslag på bagsiden, som gør det muligt at gemme disse skruer af vejen. Det er desuden utroligt nemt at montere babyspejlet grundet de såkaldte ’nøglehuller’, som beslaget er lavet med, og du vil nemt kunne placere det nøjagtigt, som du ønsker. Du får desuden to skruer samt to universalplug med i købet, så du kan hænge det op, lige så snart du modtager det. Babyspejlet kan bruges til børneværelset, badeværelset men også puslebordet. Det er nemlig ganske populært at have et spejl til puslebord, da barnet på den måde vil få mulighed for at træne nakken ved at ligge på maven foran det, hvilket er noget, der er stærkt anbefalet af samtlige sundhedsplejere i landet.

Det er ligeledes populært at sætte et babyspejl op ved fodlisterne enten i stuen eller på børneværelset, da det kan være med til at lokke barnet til at kravle mod sit eget spejlbillede, og dermed give dit barn masser af stimulation. Et babyspejl er altså ikke blot interiør til børneværelset eller et pynteredskab, men samtidig også et hjælpemiddel, når det gælder træning til dit barn. Et spejl til baby er det perfekte redskab til træning af bl.a. dit barns kravleteknik samt træning af nakkemuskler – og det er jo netop dette, der er ganske vigtigt at tage højde for i barnets første år, så det får den nødvendige træning.

 

Personlige babyspejle til børneværelset

 

Skyspejlet fungerer altså både som et spejl til børneværelset, men samtidig også som et spejl til puslebordet – og det er derfor fuldstændig op til dig, som forælder, hvordan du har tænkt dig at bruge det.

Men en ting er sikkert: et babyspejl vil med garanti klæde ethvert rum, og være med til at gøre rummet mere personligt. Du har nemlig selv mulighed for at få indflydelse på selve designet, i og med at du kan vælge imellem så mange farver, og du kan derfor få fingrene i babyspejle, der er lavet specielt til det, du skal bruge det til. Vælg f.eks. den flotte lyseblå eller mintgrønne farve til drengeværelset, eller pynt din lille piges værelse med et babyspejl i en fin lyserød farve eller måske hvid – det er fuldstændigt op til dig, men det vil med garanti kunne pifte rummet lidt op og det noget ekstra charme.

 

Find det helt rette interiør til børneværelset hos Villavejen

 

Villavejen er den helt rette online butik for dig, der ønsker at forkæle dit barn, og som desuden har et øje for pænt interiør i høj kvalitet – og det vores mange babyspejle et godt eksempel på. Køb et spejl og oplev hvor nemt det er at montere af og på, og desuden hvor elegant og fint det bliver, når der ingen synlige skruer er at se overhovedet. Gå på opdagelse i de mange fine farver, og find lige akkurat den farve, der vil passe perfekt ind på enten børneværelset eller badeværelset.

Skyspejlet er perfekt til dig, der mangler en dekorativ løsning til badeværelset, men også til dig, der mangler et spejl til puslebordet. Det er desuden skabt for at stimulere og træne dit barns kravleteknik samt til træning af nakken, som er noget, sundhedsplejere nu til dags stærkt anbefaler. Den fine form på skyspejlet vil ligeledes være med til at stimulere dit barn, i stedet for blot at have et kedeligt rundt eller firkantet spejl til at hænge.

Alt i alt må det siges, at babyspejle / børnespejle fra Villavejen simpelthen bare kan det hele, så det er bare om at bestemme sig for model, en farve og for placeringen i hjemmet – og såfremt du skulle have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Villavejen på telefonnummeret 28 73 00 30, eller skriv en mail til info@villavejen.com. Find altid lige det interiør som du står og mangler til børneværelset hos Villavejen – og det er desuden til en god og overkommelig pris.