Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Tegnebrættet er stedet der giver dig som potentiel kunde mulighed for at få frit løb for alle dine kreative ideer og tanker.
Her kan du blive med-designer på dit eget produkt og vores motto er som hovedregel at ingen ideer er umulige dog ynder vi at skabe nye og sprudlenede produkter, og ønsker ikke at kopier andres mesterværker.

Vi har allerede på nuværende tidspunkt, i samarbejde med flere fantastiske og kreative kunder udviklet en maskebøjle, en sommerfugle lampe, en medaljeholder, en brandbil knage og mange mange andre sjove indretnings artikler, og vi har lagt nogle af ideerne ind som billeder nedenfor.

Af materiale valg arbejder vi som udgangspunkt i 6 mm krydsfiner, 3-6 mm mdf samt klar plexiglas. Vi maler naturligvis gerne alle produkter i det farvevalg du evt. måtte ønske, men også her har du nok engang mulighed for at være med-designer, i det du selv kan male dine produkter, og vi giver naturligvis gerne råd med på vejen.

Vores produkter kan som hovedregel produceres i en maximal størrelse der hedder 60×100 cm. men der vil dog naturligvis være mulighed for at bygge flere stykker sammen, i led.

Så grib endeligt til tastaturet, smid os en mail med beskrivelse af dit opadgående produkt, evt et billede af den ide du ønsker at nærme dig eller stedet du ønsker at bruge produktet, så skal vi i samspil straks få en smuk vare ud af det.

Rigtig god design lyst 😊