Tal og bogstaver i egetræ til børneværelset

Børneværelset er det rum i hjemmet, hvor kreativiteten og fantasien bør stimuleres og slippes fri. Det er rummet, der skal fungere som en legeplads for læring og drømmeri, og det gøres bedst gennem indretningen. Køb fine tal og træbogstaver til børneværelsets væg eller dør. Læs mere.

 • Træbogstaver på væg i egetræ - alfabet
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Træ

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Sammensæt både vores små og store bogstaver.
  TILBUD

  Alfabet små bogstaver A-Å – Træ

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • philina julia navneskilt til dør
  TILBUD

  Bogstaver i egetræfiner – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • nøøøj, det for børn
  TILBUD

  Bogstaver små i egetræfiner – enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • tekst på sengekant drøm sødt
  TILBUD

  Drøm Sødt – træ

  160,00 DKK 128,00 DKK
 • Skilt i egetræ til indretning af børneværelset
  TILBUD

  Hope Faith Love – egetræ

  299,00 DKK 239,20 DKK
 • tal på børneværelse i egetræ
  TILBUD

  Tal i egetræfiner – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • træ bogstaver You´ll never walk alone
  TILBUD

  You´ll never walk alone – træ

  380,00 DKK 190,00 DKK

Sortmalet bogstaver og tal:

 • TILBUD

  Alfabet A-Å – Sort

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Drøm sødt skilt i sort på børneværelse
  TILBUD

  Drøm Sødt – Sort

  160,00 DKK 128,00 DKK
 • Sød tekst til væggen på den lille piges værelse
  TILBUD

  Hope Faith Love – sort

  299,00 DKK 239,20 DKK
 • Sorte bogstaver på dør til børneværelse
  TILBUD

  Sorte bogstaver – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • tal på væg i sort
  TILBUD

  Tal malet sort – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK

Akryl bogstaver og tal:

 • Smukke tal skåret i 3 mm sort akryl
  TILBUD

  Akyl Tal, sort – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • alfabet i akryl, børneværelse sort på væg
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Sort akryl

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Alfabet grå A-Å bogstaver akryl
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Grå akryl

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Alfabet A-Å – Grøn akryl - lær bogstaver
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Grøn akryl

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Alle bogstaver silkemat akryl bogstaver 10 cm høj
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Rød akryl

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Alle bogstaver lyseblå silkemat akryl - dansk design
  TILBUD

  Alfabet A-Å – Silkemat lyseblå akryl

  399,00 DKK 290,00 DKK
 • Drøm sødt skilt akryl lyseblå
  TILBUD

  Drøm Sødt – farvet akryl

  199,00 DKK 159,20 DKK
 • Akryl bogstaver i grå farve
  TILBUD

  Store blokbogstaver i grå akryl – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • Lyseblå akryl bogstaver silkemat - dansk design
  TILBUD

  Store blokbogstaver i lyseblå akryl – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • Røde akryl bogstaver silkemat akryl - dansk design
  TILBUD

  Store blokbogstaver i rød akryl – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK
 • Akryl bogstaver til børneværelset - fredag
  TILBUD

  Store blokbogstaver i sort akryl – køb enkeltvis

  20,00 DKK 10,00 DKK

Hos Villavejen finder du et bredt udvalg af træbogstaver til børneværelset, som vil give dig barns værelse et legerigt og stilfuldt pift. Vi har alt fra navneskilte i træ og fantasifulde vægure til smukke babyspejle og børnelamper. Hos os har vores design altid børnene i sigte uden at gå på kompromis med æstetisk dekorative. Her er du sikret bogstaver i træ, der passer ind på alle slags børneværelser – lige fra drengeværelset til det yndige prinsesseværelse. Gå på opdagelse i vores mange fine træbogstaver til væg og dør i denne kategori – vi har med garanti noget, der vil matche dit barns stil og interesser!

 

Leg med ord, tal og træbogstaver hos Villavejen

 

Træbogstaver – Tal og bogstaver i træ Ord og træbogstaver kan bruges til meget, og i børneværelset er det en oplagt mulighed at udsmykke væggene med alt fra inspirerende ordsprog og citater til dit barns navn, initialer eller noget helt tredje. Det er et sjovt og lærerigt alternativ til de typiske plakater, som normalt pryder væggene i børneværelset. Det er en mulighed for at give dit barns frirum et personligt og unikt præg, der med garanti vil skille sig ud fra mængden.

Du kan for eksempel vælge mellem vores forskellige tal i træ og bogstaver i træ. Du kan vælge at købe vores pakke med det samlede alfabet med samtlige bogstaver smukt udskåret i egetræsfinér, eller du kan købe bogstaverne enkeltvis. Du kan vælge små såvel som store bogstaver i træ, og du har ligeledes mulighed for at få dem sortmalet. Af vores tal i træ kan du vælge mellem tallene 0-9. Således kan du danne lige de ord, sætninger eller talkombinationer, som du ønsker skal hænge på dit barns væg. Alle træbogstaver og tal leveres med klister, så de er klar til at blive hængt op med det samme.

Derudover kan du vælge vores elegante træbogstaver, som danner forskellige tekster, der vil inspirere dit barn med smukke og søde budskaber. Disse er ligeledes fremstillet af egetræsfinér og fås enten i sortmalede udgaver eller i det naturlige trædesign. Det er oplagt at hænge over sengegavlen eller på den tomme vægplads over skrivebordet.

Villavejens tal, tekster og bogstaver i træ til væg er desuden en oplagt gave til både børnefødselsdagen og barnedåben. Det er en gave, som er både personlig og sjov, og så giver den gode muligheder for, at fødselaren eller forældrene selv kan være kreative med gaven. Når tiden er inde til kalender- og adventsgaver, er træbogstaverne og ordene desuden et godt bud på en gave, der vil skabe smil og glæde hos dit barn.

 

Solidt håndværk og personlige detaljer

 

Hos Villavejen er kvalitet et kerneord. Vi har stor respekt for det gode håndværk, og det afspejles i det enkelte produkt. Som kunde hos os vil du aldrig opleve, at vi går på kompromis med kvaliteten i vores design eller valg af materialer, og du kan vide dig sikker på, at der er lagt mange kræfter i udførelsen af den vare, du køber hos os. I og med at vi ønsker at skabe interiør til børneværelset, som kan glæde mere end én generation, udvælger vi kun de bedste materialer til vores produktion. Dermed er du sikret et slidstærkt produkt af højeste standard, som uden at være legetøj kan holde til at være en del af dit barns værelse.

Derudover bestræber vi os på at give dig et unikt produkt. Hos Villavejen har du rig mulighed for at specialdesigne dine varer, så de passer perfekt til netop dit barn. Du kan eksempelvis få indgraveret eller skåret dit barns navn eller malet varen i dit barns yndlingsfarve. Så tøv endelig ikke med at gå på opdagelse i vores spændende sortiment af utraditionelle, men samtidig tidløse og dekorative former for boliginteriør til børneværelset. Vi har med garanti noget, dit barn vil elske. Hvis du har brug for inspiration til indretningen af dit barns værelse, kan du med sikkerhed finde det på vores Instagram-profil, som vi hele tiden holder opdateret med nye idéer. Du finder os på Instagram under @villavejen og på Facebook ved at søge på ”Villavejen”. Sørg for at følge os, så du ikke går glip af gode tilbud og nye produkter i vores sortiment.

 

Gode fragtmuligheder og overkommelige priser hos Villavejen

 

Alle skal have råd til at indrette børneværelset. Derfor har vi hos Villavejen skarpe priser på vores produkter, så alle kan være med. Vi har stort fokus på at sikre, at du som kunde hos os kan få kvalitetsprodukter til gode priser, der er budgetvenlige og rimelige. Det skal ikke koste en formue at indrette børnenes legerum. Således kan du roligt gå i gang med at klikke dig rundt på vores side og udforske vores sortiment, hvor du med garanti vil finde noget, der vil tage indretningen af dit barns værelse et skridt videre i en mere fantasifuld og personlig retning.

Derudover har vi hos Villavejen gratis fragt til dig, som handler for mere end 449 kr. Du kan vælge at få leveret din pakke på flere måder. Du kan få den bragt direkte til din hoveddør eller til nærmeste pakkeshop. Her kan du selv bestemme, om den skal leveres af GLS eller DAO. Din ordre vil typisk blive leveret syv hverdage efter, at du har lagt ordren hos os. Da mange af vores produkter først males og skæres ud på din bestilling, tager det lige lidt ekstra tid. Til gengæld er du sikret et produkt af godt håndværk, som er lavet særligt til dig. Vi tager imod betaling med Visa/Dankort, MasterCard samt Visa Electron.

Hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, servicer, det enkelte produkt eller noget andet, sidder vores glade og servicemindede medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan få kontakt til vores kundeservice ved at ringe til os på tlf.: 28 73 00 30 eller på e-mail ved at skrive til info@villavejen.com.