Gratis levering fra 449,-
Håndlavet i Danmark
Individuelt design
Personlig kundeservice

50% på Knager & Greb

 

Opgrader dit barns værelse med vores charmerende knager, knagerække og greb i træ.

Hos Villavejen mener vi, at børneknager ikke blot skal være praktiske, især ikke når de er designet til børneværelser. Vores knagerækker er formet i finurlige motiver og levende farver, så de både er funktionelle og dekorative, hvilket kendetegner vores brede og spændende udvalg af knager til børn.

Mest populær i denne kategori:

Her på siden finder du et omfattende udvalg af knager til børn, både i træ og i forskellige farver, der passer perfekt til ethvert børneværelse, uanset om det er til en pige eller en dreng. Vælg mellem en række søde dyremotiver såsom elefanter, bjørne, giraffer, løver eller lad dig inspirere af mere fantasifulde figurer som lyn, luftballoner eller stjerner. Med vores mangfoldige udvalg er der ingen grænser for, hvordan du kan skabe et unikt og personligt rum til dit barn.

Villavejen.com er dedikeret til at tilbyde fint og funktionelt interiør til børneværelser samt dansk design i høj kvalitet. Udover vores flotte knager til børn finder du også andre produkter, der kan tilføre et strejf af individualitet og charme til ethvert rum. Og husk, vi tilbyder altid gratis fragt ved køb over 449 kr.