Vægure til børneværelset

Er du på udkig efter et ur til børneværelset, men kunne du godt tænke dig noget ud over det sædvanlige runde ur, der fortæller dig, hvad klokken er? Hos Villavejen har du mulighed for at købe unikke ure i alverdens farver og motiver, som vil passe perfekt ind på ethvert børneværelse – såvel pige- som drengeværelse. Læs mere.

mere Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser, og du har således mulighed for at give dit barn et ur, der er personligt og ganske unikt.

Vi tilbyder et stort udvalg af personlige ure i dansk design og kvalitet til børneværelset. Vi sætter pris på det gode håndværk, hvorfor alle vores ure er produceret i Danmark og først males, når du bestiller dit foretrukne produkt. Vores ure leveres desuden, så de er klar til at blive hængt op og er desuden alle uden forstyrrende ”kliklyde” – alt, du mangler, er en skrue til væggen, da beslaget allerede er monteret på bagsiden af uret.

 

Lad dit barn drømme sig væk med et smukt ”skyur”

 

vægurØnsker du at skabe et børneværelse med ro og tryghed, men samtidig også plads til leg? På denne side finder du blandt andet vores smukke ure med skymotiver. Disse ure leveres med batteri samt ophæng og er derfor klar til at blive taget i brug, når du modtager det med posten. Du slipper selvfølgelig for irriterende kliklyde, så dit barn ikke bliver forstyrret midt i sin nattesøvn, som jo er så vigtig for de små. Herudover har du rig mulighed for at vælge lige akkurat den farve, der matcher dit barns værelse. Du har således mere end ti farver at vælge imellem, heriblandt lyseblå, lyserød, petroleum grøn, mintgrøn og mange flere. Dette ur vil passe perfekt til ethvert børneværelse, og dit barn vil med garanti nyde at drømme sig væk til ”drømmeland” med et af vores fine skyure med stjerner.

Se i øvrigt vores fine natlamper, der også er inspireret af himlen og skyerne, og som fint supplerer de yndige ure.

 

Få fingrene i et sejt maskeur til børneværelset

 

Ønsker dit barn i stedet et sejt ur, er vores flotte maskeure helt sikkert noget for ham/hende. Maskeurene fås både i sort eller en naturlig træfarve. Urene måler 30 cm i højden, 22 cm i bredden og 4 cm i dybden. Disse vil med garanti gå rent ind på ethvert drengeværelse, hvor der naturligvis bor en lille, sej superhelt. Er dit barn en vaskeægte superheltefan, har vi dedikeret en helt kategori til superhelteprodukter, som han eller hun uden tvivl vil synes om og stolt vise frem til venner/veninder.

Er du på jagt efter klassiske og tidløse urdesigns, finder du ligeledes et bredt udvalg af retroure her på siden, hvor designet altid er tidssvarende og aktuelt. Ønsker du at se vores nyeste produkter, finder du en oversigt på vores nyhedsside, der inkluderer såvel ure som vores mange andre spændende og flotte produkter til børneværelset. Fælles for disse produkter er naturligvis det gode, danske design og den høje kvalitet, der sikrer dig et produkt, der holder i mange år.

Gå på opdagelse i de mange spændende farver, og find lige akkurat den farve, der passer dig og dit barn bedst. Mulighederne er mange, når det kommer til ure, hvorfor det kan være en rigtig god idé at tage barnet med på råd – han eller hun har helt sikkert en holdning til, hvilket ur han/hun bedst synes om, og det er jo trods alt familiens mindste medlem, der skal have glæde af uret.

 

Find det helt rette interiør til børneværelset hos Villavejen

 

Et børneværelse er et ganske særligt sted, hvor dit barn har mulighed for at udvikle sine kreative evner, og det bør derfor være fyldt med alverdens ting og sager, der medvirker til at fremme dit barns kreative sans, og her er flotte farver og former en sikker vinder. Vores unikke og personlige ure er af denne grund et oplagt valg til det stilfulde børneværelse og med de mange forskellige motiver, har du rig mulighed for at vælge et ur, der falder i din smag – vælg bl.a. æbleuret, kroneuret til prinsesse- eller kongeværelset eller hvad med ugle- eller snegleuret til de dyreglade børn? En ting er sikkert; de flotte og unikke motiver og de skønne farver vil med garanti stimulere dit barn, samtidig med at det naturligvis pynter på børneværelset og skaber stemning, hygge og trygge omgivelser, hvor morskab og kreativitet kan få frit løb.

 

Villavejen har både ure til seje superhelte og små fine prinsesser

 

Villavejen er det oplagte sted, såfremt du er på udkig efter et vægur i høj kvalitet til børneværelset, som du desuden har mulighed for at designe, præcis som du har lyst til – læs mere her. Grundet vores brede udvalg af ure til børneværelset vil du med garanti både kunne finde noget til din lille prinsesse og den stærke superhelt i familien, der gerne vil have noget pænt at kigge på, når batterierne skal lades op om natten.

For os handler det ikke blot om at købe et ur af praktiske årsager – vores fokus er snarere at nytænke hverdagsprodukter og gøre brug af børnevenlige motiver og farver. Prøv de mange forskellige farver, og find netop det ur, dit barn vil synes om. Vi opdaterer løbende kategorien med nye, smukke og seje ure med fokus på det gode håndværk, dansk design og personlighed, der fortæller en god historie og danner rammen om leg, kreativitet og hygge.

Når du handler på Villavejen, får du fri fragt, såfremt du køber for mere end 449 kr., og du har mulighed for at bruge enten DAO eller GLS til din hoveddør eller den nærmeste pakkeshop. Husk desuden, at eftersom mange af vores produkter er specialfremstillede, vil leveringstiden typisk være inden for 7 hverdage. Vi bestræber os dog på altid at sende dine varer hurtigst muligt, så du eksempelvis har din gave i hænde inden en fødselsdag.