De rette lamper til børneværelset kan både skabe personlighed og hygge, men de kan i den grad også tjene en praktisk funktion. Hos Villavejen har vi et stort sortiment af børnelamper, så du kan finde lige netop den model, som matcher stilen på din lille guldklumps værelse. Vågelamper til børneværelset kommer i et væld af forskellige varianter, hvor vi har kombineret forskellige farver og former, og du kan være fuldkommen sikker på, at der er kræset for enhver detalje!

 

Derfor skal man vælge de rette lamper til børneværelset

 

Det er ikke ligegyldigt, hvilke lamper man vælger til børneværelset, for forskellige lamper kan nemlig tjene forskellige formål. Man har nemlig både brug for en eller flere lamper, der kan lyse rummet op i timerne, hvor barnet er vågent, men en vågelampe er også et absolut must, når du skal se til dit barn om natten. Her har man nemlig ikke lyst til en lampe, der gør jer begge lysvågne. Med andre ord er det altså utroligt vigtigt, at man har forskellige lamper på børneværelset, og så er det jo heldigt, at vi har et bredt sortiment af lamper, som kan kombineres og skabe hygge og personlighed på værelset.

 

Hvad er en vågelampe?

 

Når du skal op at amme og skifte ble er det rart at have bare en smule lys, man kan tænde i nattens mørke. Netop her er en vågelampe uundværlig, da man slipper for at tænde loftslyset, som med garanti vil gøre både dig og din lille guldklump lysvågne. Derfor er det nok med et såkaldt orienteringslys.

Når dit barn ikke længere skal ammes og ikke vågner flere gange om natten, er en vågelampe stadigvæk essentielt. De fleste børn kan nemlig ikke lide at sove i komplet mørke, og derfor kan en vågelampe give det rette lys, når drømmeland kalder. Det giver nemlig ikke en god søvn at sove i et oplyst rum, men en vågelampe kan derimod give et blødere lys, som er ideelt for dit barn at sove i. Der er altså mange gode grunde til at købe en vågelampe til børneværelset, som kan bruges i de første mange år af dit barns liv.

 

Find den rette vågelampe til din lille superhelt eller prinsesse

 

Når du går på jagt i vores sortiment, vil du hurtigt opdage, at vi har et væld af forskellige børne- og babylamper i mange forskellige design. Fælles for alle vores lamper er, at lyskilden aldrig er direkte synlig. Det giver et blødt og behageligt lys til børneværelset, ligegyldigt hvor lampen bliver placeret. Monter den over sengen, over puslebordet eller et tredje sted, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor lampen skal hænge.

Hvad end dit barn elsker dyr, superhelte eller søde prinsessemotiver kan du finde noget i vores sortiment, som matcher stilen på dit barns værelse. Hvis lampen skal hænge i jeres soveværelse i den første tid, kan du også finde mere enkle design i vores lampesortiment. Du kan også helt selv vælge, om lampen skal være i et naturligt egetræslook eller i en afdæmpet og flot pastelfarve.

 

Køb en personlig vågelampe med udskåret navn

 

Hos Villavejen ved vi, hvor vigtigt det er at kunne indrette et hyggeligt, kreativt og smukt værelse til sit barn. Derfor har du også mulighed for at købe lamper, hvor du kan få skåret dit barns navn i lampen, så du kan sætte et personligt præg på børneværelset. Du skal blot finde den lampe, du gerne vil købe og skrive dit barns navn i tekstfeltet, og så klarer vi resten.

Alle vores lamper er udviklet således, at de altid vil blive monteret tæt på væggen, så du ikke bliver blændet, hver gang du tænder lampen. Dette er særligt en fordel om natten, når lyset skal være blødt og behageligt.

 

Find unikke og håndlavede vågelamper hos Villavejen

 

Når det gælder indretning af børneværelset, kan det være en næsten umulig opgave at finde interiør, som ingen andre har. Det kan du heldigvis finde hos Villavejen. Du har nemlig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på mange af vores produkter, hvilket gør dem unikke og personlige. Mulighederne er mange for at skræddersy dine egne produkter i vores sortiment.

Hvis du værdsætter kvalitet, dansk design og håndværk, er Villavejen det helt rette sted for dig at købe interiør til børneværelset. Vi skaber produkter, der altid har et personligt tvist, og vi er ikke bange for at lege med farver og former, for vi ved, at børneværelset skal være et sted, hvor der er plads til udfoldelse og kreativitet. Hvad end du har en lille superhelt eller prinsesse derhjemme, kan du finde produkter i vores sortiment, som matcher stil og tone på værelset.

 

Få leveret din nye vågelampe direkte til døren

 

Det er nemt og hurtigt at købe produkter hos Villavejen, for vi leverer dem direkte til døren. Hvis du køber for 449 kroner og opefter, får du gratis fragt. Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål til vores sortiment, priser eller andet, så vil vi hjælpe dig godt på vej til at tage den rette købsbeslutning.