Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Få produkterne leveret med det samme, og betal senere

Hos Villavejen ved vi, hvor dyrt det kan være at have et barn, hvor særligt de uforudsete udgifter kan udfordre budgettet. Derfor har vi nu gjort det muligt for at betale med ViaBill, så du kan få vores produkter leveret med det samme, men vente med at betale, indtil du har overskud på kontoen igen.
ViaBill giver dig flere forskellige betalingsmuligheder, så du kan få fingrene i nyt interiør, der kan pifte børneværelset op med det samme. Det er rigtig nemt og enkelt at anvende uden for mange dikkedarer.

Sådan gør du

Du skal selv oprette en konto hos ViaBill, som efterfølgende giver dig mulighed for at shoppe hos os for op til 2000 kroner. Det betyder altså, at du kan fat i ethvert produkt på vores hjemmeside, da priserne er langt lavere end dette beløb. Beløbet, du shopper for, betaler du tilbage gennem din netbank i rater – helt som det passer dig! Der er ingen renter, gebyrer eller andre gemte udgifter. Hvis du betaler til tiden, kommer du aldrig ikke til at betale mere tilbage, end du har lånt.
Som standard tilbagebetaler du en lille bid hver måned over 24 måneder, men du kan også vælge at betale mere i én måned eller flere.

Betal med børnepenge

Når du har et barn, ved du med garanti også, at børnepengene ikke ryger ind på kontoen hver måned, og det kan være til stor irritation for mange forældre. Med ViaBill har du dog mulighed for at pifte dit barns værelse op, inden børnepengene er kommet ind på kontoen, for du kan altid betale alle penge tilbage til ViaBill, så snart børnepengene er i dine hænder. Det vil ikke komme til at koste dig én krone mere, eftersom der ingen gebyrer og renter er. Nemmere bliver det ikke!

Hvordan foregår betalingen?

Det er utrolig nemt at anvende ViaBill – alt, du skal gøre, er at gå på jagt på vores hjemmeside efter de helt rette interiørprodukter til dit barns værelse, og når disse er fundet, placerer du dem i indkøbskurven og går til kassen. Her bliver du præsenteret for en række forskellige betalingsformer, herunder ViaBill. Når vi afsender dine produkter til dig, modtager du en faktura fra os, som fungerer som en kvittering. Hér modtager du også en opkrævning fra ViaBill på den mailadresse, som du har skrevet under betalingsforløbet. Det er altså utrolig nemt og enkelt, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål til ViaBill.

Det med småt

For at gøre brug af ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. ViaBill laver desuden et kredittjek på dig, så de er sikre på, at de låner penge til en person, som er i stand til at tilbagebetale beløbet.
Nu er det blot at gå på opdagelse i vores sortiment og vente med at betale, til børnepengene er landet på kontoen – og det bedste ved det hele er, at det ikke koster dig ekstra i gebyrer og renter!