Gratis levering ved køb over 449,-
Individuelt, personligt design
Personlig kundeservice
Håndlavet i Danmark
Kurv • 0 ×Luk

Seje woodstickers, der pynter på børneværelset

Hvis du føler, at du mangler at fylde væggene på børneværelset ud med lidt ekstra pynt, der kan give indretningen et twist, så kan du vælge at købe nogle af vores seje woodstickers. Læs mere.

Mest populær i denne kategori:

 • Vipper lyserød mat akryl

  Vipper – farvet akryl

  99,00 kr.
 • Vipper lyserød

  Vipper – med farve

  199,00 kr.
 • Vipper sort

  Vipper – sort, sølv og guld

  99,00 kr.
 • Elegant elefant wood sticker i 3 mm grå malet træ

  Wood sticker elefant – farve

  69,00 kr.
 • 3 toppet krone wood sticker malet grå

  Wood sticker krone – farve

  69,00 kr.
 • Smuk luftballon i grå på væg

  Wood sticker luftballon – farve

  69,00 kr.
 • Smuk grå maske wood sticker

  Wood sticker maske – farve

  69,00 kr.
 • 10 cm sky i 3 mm malet træ - grå

  Wood sticker sky – farve

  69,00 kr.
 • sommerfugl på væg, wood sticker til børneværelse

  Wood sticker sommerfugl – farve

  69,00 kr.
 • sløjfe på væg på børneværelse, wood sticker i grå

  Wood stickers sløjfe – farve

  69,00 kr.
 • Hjerte på væggen i et børneværelse, grå

  Wood stickers, hjerte – farve

  69,00 kr.
 • stjerne dekoration på væg i børneværelse, wood sticker - grå

  Wood Stickers, stjerne – farve

  69,00 kr.

Her hos Villavejen tilbyder vi et bredt udvalg af sjove og fine woodstickers, der både vil pynte på drengeværelset og på pigeværelset. Vores woodstickers er simpelthen en anderledes form for wallstickers, lavet i træ, der er superdekorative og vil pynte lige præcis der, hvor du mener, at indretningen godt kunne bruge noget ekstra. Det er et superfint produkt at fuldende indretningen i børneværelset med, og det vil med garanti passe perfekt ind. Vi tilbyder et hav af forskellige woodstickers, der er skåret i forskellige motiver og malet i forskellige farver, så det er bare med at finde lige præcis den woodsticker, der vil passe bedst ind på dit barns værelse. Vores seje woodstickers vil helt sikkert tage sig godt ud på børneværelset, samtidig med at de vil falde i god jord hos dit barn og ikke mindst blive et populært element i indretningen.

 

Unikke woodstickers i flotte farver

 

woodstickersDe forskellige woodstickers, du finder her på siden, er skåret i ægte træ og i et hav af forskellige motiver, så du altid kan finde noget til henholdsvis pigeværelset og drengeværelset. Desuden har du som kunde mulighed for at sætte dit eget præg på produktet, ligesom du også har på mange af vores andre produkter. Alle vores produkter males nemlig efter bestilling, så du kan helt selv vælge den farve, du ønsker, at dine nye woodstickers skal have. Vælg mellem farver som guld, sølv, blå, grøn, lilla og lyserød, og få et helt nymalet produkt i en rigtig lækker kvalitet. Hver nuance giver altså sit helt eget udtryk på børneværelset, og de nævnte farver er bare et lille udpluk af, hvad vi kan tilbyde. Derfor er det bare med at tage stilling til, hvilken farve du ønsker, at dine woodstickers skal have. På den måde er du altid sikret et nymalet produkt i lige den farve, du har bestilt.

 

Vælg mellem forskellige motiver – kun fantasien sætter grænser

 

Vores generelle store udvalg afspejler sig også blandt vores flotte woodstickers, hvor der er en masse motiver at vælge imellem, og der kommer hele tiden nye til. Hvis du er i gang med at indrette et rigtigt pigeværelse, så kan du for eksempel vælge vores woodsticker, der er formet som en sløjfe. Her kan du samtidig vælge at få produktet malet i farver som lyserød eller lilla, der vil passe perfekt ind på pigeværelset. Vores sløjfewoodsticker vil helt sikkert pryde enhver væg på pigeværelset og samtidig være supergod i samspil med vores andre woodstickers, som for eksempel hjertet. På den måde er der altså god mulighed for at fuldende indretningen i pigeværelset til punkt og prikke og samtidig kombinere nogle af de forskellige woodstickers. Hvis du derimod er i gang med at indrette det seje drengeværelse, så kan du vælge vores stjernewoodsticker og få den malet i blå eller grønne farver. Det vil se supersejt ud på væggen og gå rigtig godt i spænd med vores andre produkter. Det er altså supernemt at finde en woodsticker, der vil passe ind i drengeværelset og i pigeværelset, og det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser.

 

Sjove woodstickers, der er lige til at tage i brug

 

Vores store udvalg af woodstickers er altså en helt ideel måde at fuldende indretningen på og samtidig give børneværelset nogle søde og sjove detaljer, der vil passe supergodt ind. Derudover er der fokus på brugervenligheden og på, at vores woodstickers ikke skal være avancerede at sætte op. Alle vores woodstickers leveres nemlig med dobbeltklæbende tape på bagsiden, så de er lige til at sætte op, så snart de kommer ind ad døren. Den skjulte dobbeltklæbende tape på bagsiden giver samtidig en superfed effekt, når de fine woodstickers kommer op og hænge. På den måde er man sikret en flot opsætning, hvor man ikke risikerer irriterende mærker fra elefantsnot, eller at opsætningsmaterialet er synligt på produktet. Så ikke nok med at produktet har et flot og børnevenligt design, så kræver opsætningen altså heller ikke meget, og vores forskellige woodstickers vil helt sikkert se superflotte ud på enhver væg.

 

Fokus på at skabe en god atmosfære i børneværelset med lækre produkter

 

Villavejen er et oplagt sted at tage et kig, hvis du er i gang med at indrette et børneværelse og mangler lidt inspiration til at fuldende indretningen. Vores woodstickers er altså et oplagt element at tilføje til indretningen i børneværelset, og så har du desuden mulighed for at sætte dit eget personlige præg på produktet og tilpasse det, alt efter om det er til et drengeværelse eller et pigeværelse. Det er bare med at overveje de mange forskellige farver og finde ud af, hvilke farver dit barn bedst kan lide. Hos os er barnet og produktet nemlig altid i fokus, og vi forsøger altid at skabe unikke produkter med børnevenlige motiver, der vil glæde barnet og give ham eller hende en god oplevelse af indretningen i værelset. Et børneværelse skal være et sted, hvor der er plads til hygge, leg og kreativitet, og det forsøger vi altid at afspejle gennem vores produkter. Vores produkter er samtidig altid lavet i et lækkert håndlavet dansk design, der afspejler tidens trends inden for indretning, og som altid vil holde i mange år. Her er vores woodstickers ingen undtagelse. Kategorien bliver opdateret hele tiden, så der bliver gjort plads til nye sjove og seje motiver, der med garanti vil glæde barnet. Derudover står vi hos Villavejen altid klar med åbne arme, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for anden hjælp. Ellers er det bare med at tage et kig blandt vores seje woodstickers, og finde de woodstickers, der vil falde i god jord hos dit barn.